Κανένα σύστημα δεν μπορεί να λύσει το κεντρικότερο απ' όλα τα προβλήματα: Τι γίνεται όταν την αγαπάς και εκείνη δε σε θέλει; Ίσως κάποιοι οραματίζονται ουτοπίες ανθρώπων σκληροτράχηλων και συναισθηματικά άκαμπτων κι εκεί να ξεγελιούνται. 
Μα αν κοιτάξουμε το όνειρο στα μάτια, θα δούμε ότι το καλύτερο στο οποίο μπορούμε να ελπίζουμε είναι σε περισσότερους φίλους ή συντρόφους που θα προστρέχουν για να δώσουν συμβουλές βαρετές και άσχετες. Πάντα τελείως ανεπαρκείς για να απαντήσουν στην φωτιά που καίει τα σωθικά μας. 
Όπως κανένα σύνορο δεν μπορεί να σταθεί απέναντι στον έρωτα που φουντώνει, έτσι κανένα σύστημα δεν μπορεί να λυτρώσει τον πόνο μιας καρδιάς που ξεριζώνεται όταν εκείνος σαρώνεται μπροστά στο άκαμπτο πραγματικό. 
Γιατί ο έρωτας δεν κάνει υποχωρήσεις απέναντι σε αλήθειες και πραγματικότητες, είναι ένας τίμιος και ασυμβίβαστος αναρχικός.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.