Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο πρώτος Έλληνας που θα κληθεί να αγωνιστεί στο All Star Game και μάλιστα δεν ξέχασε να ευχαριστήσει όλους τους συμπατριώτες του μέσω του twitter.
Το όνειρο του Γιάννη Αντετοκούνμπο έγινε πραγματικότητα, με τη συμμετοχή του στο All Star Game, για να τα καταφέρει όμως χρειάστηκε τη συμπαράσταση και των Ελλήνων, οι οποίοι των ψήφισαν μαζικά.
Ο «Greek Freak» δεν ξέχασε τους φιλάθλους από την Ελλάδα και τις χιλιάδες ψήφους τους, στέλνοντας ευχαριστήριο μήνυμα μέσω των social media.
«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον καθένα από σας ξεχωριστά για τη στήριξή σας όλες αυτές τις μέρες. Συμμετείχατε όλοι ενεργά σ’ ένα όνειρό μου και με βοηθήσατε να το κάνω πραγματικότητα… Το εκτιμάω απίστευτα πολύ!
Να είστε σίγουροι πως θα παίξω και για σας στο All Star Game! Ευχαριστώ Ελλάδα», έγραψε ο Έλληνας διεθνής στους προσωπικούς λογαριασμούς του.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.