Αποκαλυπτικό ήταν  το ρεπορτάζ που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός «ΑLPHA TV» για τις ληστείες που διαρκώς διαπράττονται στη Νέα Μηχανιώνα, κυρίως σε καφετέριες, εστιατόρια, υπόλοιπα καταστήματα αλλά και σπίτια. Με τους ληστές, που λίγο πολύ είναι γνωστοί στην τοπική κοινωνία,  να συλλαμβάνονται από την αστυνομία και σε λίγες ημέρες να αφήνονται ελεύθεροι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού: «Συμμορία νεαρών χτυπά σπίτια και καταστήματα στην περιοχή της Μηχανιώνας, στην Θεσσαλονίκη. Οι κάτοικοι είναι ανάστατοι, καθώς αν και η αστυνομία έχει συλλάβει, αρκετές φορές μέλη της συμμορίας, τελικώς αφήνονται ελεύθεροι».
Μάλιστα το ρεπορτάζ συμπληρώνονταν με τις εικόνες που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, με δύο νεαρούς, οι οποίοι έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπα, ανοίγουν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, λεηλατούν τα ταμεία τους και φεύγοντας αρπάζουν ηλεκτρονικές συσκευές, κυρίως τηλεοράσεις, υπολογιστές κ.α.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ



πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.