«Η διαιτησία είναι κλειστή διαδικασία και δεν θα πω κουβέντα για το περιεχόμενό της» ξεκαθάρισε από το βήμα της Βουλής ο Γιώργος Σταθάκης.

Το κείμενο της προσφυγής στη διαιτησία συνδιαμορφώθηκε από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους και το δικηγορικό γραφείο του κ. Δρυλλεράκη, ο οποίος έχει μεν καλή γνώση του θέματος αλλά και γνωστές σχέσεις με την πλευρά της εταιρείας.

Ως Παρατηρητήριο θεωρούμε αδιανόητη τη μυστικότητα και την αδιαφάνεια για ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα που θα καθορίσει το μέλλον της Χαλκιδικής και των κατοίκων της.
Για το λόγο αυτό εξασφαλίσαμε και δημοσιεύουμε κατ’ αποκλειστικότητα το πλήρες έγγραφο της Διαιτησίας που επέδωσε στις 14 Σεπτεμβρίου στην ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ το Ελληνικό Δημόσιο. Για να το δείτε πατήστε εδώ.

Για το περιεχόμενο της Διαιτησίας και τις αλληλογρονθοκοπούμενες πρόσφατες δηλώσεις του κ.Σταθάκη τις τελευταίες μέρες θα επανέλθουμε.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.