Μια Ζωή Κωνσταντοπούλου που λέει τα πράγματα με το όνομά τους έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε στη σημερινή συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιώργο Αυτιά.
Με αφορμή της πρόσκλησής της στην τηλεόραση (από τις λίγες φορές...) για τη συμβολική πράξη ανυπακοής με το  "σήκωμα της μπάρας" στα διόδια, εξήγησε με αποκαλυπτική σαφήνεια την διαφορά στον τρόπο απόδοση δικαιοσύνης στο καθεστώς που ζούμε, από την μια, της φυλάκισης του άνεργου Στράτου Δασκαρόλη επειδή αρνήθηκε να πληρώσει το πρόστιμο των διοδίων και από την άλλη να κυκλοφορούν ελεύθεροι ο Μπόμπολας, ο Γεωργίου, ο Μαντέλης, ο Τσοχατζόπουλος, ο Διώτης, ο Τσουκάτος, ο Σημίτης και τα άλλα λουλούδια.

Χωρίς περιστροφές και καθαρά διατύπωσε την άποψη ότι δεν έχουμε δημοκρατία αλλά «ένα σύστημα που έχει επιβληθεί στους πολίτες με το έτσι θέλω», κάνοντας γενικότερη αναφορά για την ανακολουθία προεκλογικών υποσχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ με την πολιτική που ακολουθεί σήμερα.  Δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει τα στελέχη του κυβερνητικού κόμματος «λιγούρια της εξουσίας».
Παράδειγμα «γελοιότητας και ξεπεσμού» χαρακτήρισε την μεθόδευση που ακολουθήθηκε με «φωτογραφικές διατάξεις», για την εξέλιξη της επαγγελματικής καριέρας της συζύγου του πρωθυπουργού, τονίζοντας το όργιο ρουσφετολογικών προσλήψεων σε δημόσιες θέσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Το σημερινό καθεστώς των Μνημονίων είναι καθεστώς δικτατορίας», υπογράμμισε η Ζ. Κωνσταντοπούλου ενώ τόνισε ότι για πρώτη φορά στην ελληνική ιστορία εκποιούνται πρώτες κατοικίες πολιτών μέσω των πλειστηριασμών. Εστρεψε τα βέλη της επίσης ενάντια σε όσους παραπληροφορούν και συκοφαντούν τα κινήματα κατά των πλειστηριασμών αναφέροντας ότι ανάμεσα σ’ αυτούς βρίσκεται και ο όμιλος των ΜΜΕ που ελέγχει ο Αλαφούζος.
Μένοντας στο ίδιο θέμα χαρακτήρισε τους συμβολαιογράφους που πρωτοστατούν για να περάσει η λαϊκή περιουσία στα χέρια αρπακτικών - κορακιών «δοσίλογους που εξαπολύουν μια ανεπίτρεπτη επίθεση στην κοινωνία» και δεσμεύτηκε ότι θα δώσει τα ονόματά τους στην δημοσιότητα.

Η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» ολοκλήρωσε την τοποθέτησή της σχολιάζοντας το σχέδιο προϋπολογισμού που κατατέθηκε πριν μερικές μέρες στην βουλή και που για άλλη μια φορά δεν περιλαμβάνει τις γερμανικές οφειλές κι αποζημιώσεις.
Ανήγγειλε την Πανελλαδική Συνάντηση Εργασίας της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ που θα γίνει από 27 έως 29 Οκτωβρίου στην Αθήνα.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.