Όταν το σπίτι σου είναι η φύση μαθαίνεις να την παρατηρείς και να την αισθάνεσαι με όλες τις αισθήσεις σου. Μαθαίνεις μέσα από αυτήν, και σε αντάλλαγμα σου δίνει όλα τα καλά και σε προστατεύει. Το βουνό κρύβει έναν θησαυρό. Θα γνωρίσουμε όλα του τα δώρα παρέα με την συγγραφέα βιβλίου βοτάνων Ρούλα Γκόλιου .
Ελεύθερη εισφορά.
Πληροφορίες
6955-946780 Κατερίνα
6930-601301 Ελένη
Τόπος συνάντησης στο τέλος του δρόμου που ανεβαίνει στο βουνό στο μονόδρομο για ραντάρ. Αριστερά εκεί που ξεκινάει ο χωματόδρομος για το καταφύγιο ΣΕΟ. Η διαδρομή θα ξεκινήσει λίγο πιο πάνω από τους προσκόπους δεξιά στο χωματόδρομο.. Θα γίνει συζήτηση μέσα στο βουνό. Απαραίτητα εφόδια πετσέτα ή στρωματακι, νερό, κολατσιό εάν θέλετε. Για όλες τις υπόλοιπες χαρές θα φροντίσουμε εμείς!! Καλή διασκέδαση!!

Χρήσιμες πληροφορίες

Σάββατο, 19 Μαΐου στις 10:30 π.μ. - 1:30 μ.μ.

Βουνό Χορτιάτης
Θεσσαλονίκη

https://www.facebook.com/events/1694550360663210/
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.