Μια πολύ όμορφη πράξη και άκρως… Χριστουγεννιάτικη για όσους πραγματικά το έχουν ανάγκη, κάνει το εστιατόριο «Στα Καλά Καθούμενα» στην Πολίχνη.
Από την περασμένη Δευτέρα και μέχρι την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου, το εστιατόριο προσφέρει ένα πλήρες γεύμα για άτομα που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν το καθημερινό τους φαγητό. Δεν χρειάζεται, όπως τονίζουν οι ιδιοκτήτες, καμία διαβεβαίωση για την παραλαβή του γεύματος, παρά «την ευαισθησία όλων μας» για όσους έχουν ανάγκη αυτές τις γιορτινές μέρες.

Δείτε το μήνυμα στο Facebook:

«Την προσοχή σας παρακαλώ!!!

Από την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, την ημέρα της γιορτής του πατέρα μου και του γιου μου ,και μέχρι την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου, θα μπορεί ο καθένας από εσάς να παραλάβει από το κατάστημα στην Πολίχνη ένα πλήρες γεύμα, και να το παραδώσει σε ανθρώπους που γνωρίζει ότι έχουν ανάγκη ακόμα και το καθημερινό φαγητό.

Η παραλαβή θα γίνεται κάθε μέρα, ακόμη και τα σαββατοκύριακα, από τις 12:00 έως τις 14:00.


Δεν χρειάζεται καμία απολύτως διαβεβαίωση για τον παραλήπτη του γεύματος, παρά μόνο η ευαισθησία όλων μας για όσους έχουν ανάγκη αυτές τις γιορτινές μέρες.

Απο τον πατέρα μου,την διεύθυνση και το προσωπικό!!!

Ευχαριστώ.

#stakalakathoumena #thessaloniki».










Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.