To Σάββατο, 20 Αυγούστου 2011, στις 8:00 μ.μ., δηλαδή ακριβώς μετά την Iftar, το σπάσιμο της νηστείας του Ραμαζανιού, η Ατλαντική Συμμαχία εγκαινίασε την Επιχείρηση "Dawn Mermaid" .


Οι Σειρήνες ήταν το ηχεία από τα τζαμιά, που χρησιμοποιήθηκαν για την  κλήση  της Αλ Κάιντα στην εξέγερση εναντίον της κυβέρνησης Καντάφι. Αμέσως, επαναστάτες «κρυφών πυρήνων» πήραν μέρος στη δράση ανατροπής. Οργανωμένες σε μικρές ομάδες,  με μεγάλη κινητικότητα,  αυτοί   πραγματοποίησαν πολλές επιθέσεις. Οι ολονύκτιες μάχες άφησαν   350 νεκρούς και 3000 τραυματίες.


Η κατάσταση σταθεροποιήθηκε την Κυριακή κατά τη διάρκεια της ημέρας.


Ένα πλοίο του ΝΑΤΟ αγκυροβολημένο κοντά στην Τρίπολη εκφόρτωσε βαρέα όπλα και αποβίβασε δυνάμεις της Αλ Κάιντα, υπό την επίβλεψη  αξιωματικών του ΝΑΤΟ.


Οι μάχες άρχισαν την Κυριακή το βράδυ, φθάνοντας σε ένα σπάνιο βαθμό   βίας. Τα ΝΑΤΟικά αεροσκάφη  βομβάρδιζαν προς όλες τις κατευθύνσεις. Τα ΝΑΤΟικά  ελικόπτερα πολυβολούσαν αμάχους στους δρόμους για να ανοίξει το δρόμο για τους τζιχαντιστές.


Το βράδυ, μια αυτοκινητοπομπή των υπηρεσιακών αυτοκινήτων που μετέφεραν κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης έφτασε στο ξενοδοχείο Rixos όπου μένουν οι ξένοι δημοσιογράφοι. (για να προστατευθεί). Το ΝΑΤΟ δεν τόλμησε να βομβαρδίσει το ξενοδοχείο για να μην διακινδυνεύσει την θανάτωση   δικών του  δημοσιογράφων. Παρ 'όλα αυτά το ξενοδοχείο, στο οποίο  μένω,   τώρα φλέγεται από πυρκαγιά.


Στις 11:30 μ.μ., το Υπουργείο Υγείας  ανακοίνωσε ότι τα νοσοκομεία έχουν ξεχειλίσει από τραυματίες. Αργά το απόγευμα υπήρχαν περισσότεροι από 1.300   νεκροί και 5000 τραυματίες.


Στο ΝΑΤΟ έχει ανατεθεί από το Συμβούλιο Ασφαλείας η προστασία των αμάχων. Στην πραγματικότητα, η Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο έχουν μόλις αρχίσει ξανά τις αποικιακές σφαγές τους.
Thierry Meyssan



Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.