Από το δίκτυο Βολταίρος μεταφέρουμε την ανταπόκριση του Thierry Meyssan από την Τρίπολη. Απειλείται η ζωή του, καθώς και του συναδέλφου του Mahdi Darius Nazemroaya:
Στην Τρίπολη, οι βομβιστικές επιθέσεις επαναλήφθηκαν από τις 10:20 σήμερα πρωί. Είναι κατά ορισμένων στόχων, σύμφωνα με το ΝΑΤΟικό σφυροκόπημα.


Μάχες, επίσης, επαναλαμβάνονται γύρω από το Rixos Hotel, όπου έχουν ως έδρα οι ηγέτες της Λιβύης και ξένοι δημοσιογράφοι.


Από το Rixos, δόθηκε   εντολή από   λεγόμενους  «δημοσιογράφους» από τις Ηνωμένες Πολιτείες (*) για το "ξεκαθάρισμα"  των Mahdi Darius Nazemroaya και Thierry Meyssan (δημοσιογράφων και γνωστών ακτιβιστών).


Τρία κράτη έχουν προσφέρει διπλωματική προστασία   στο Δίκτυο Voltaire (ομάδα που ανήκουν οι ακτιβιστές).


Ωστόσο, βρίσκονται παγιδευμένοι και δεν έχουν κανένα τρόπο για να προσεγγίσουν τις αντίστοιχες πρεσβείες.


(*) Αυτά τα άτομα έχουν προσδιοριστεί και τα ονόματά τους θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.