Ο Πρόεδρος του Γ' Γεωργικού Συνεταιρισμού της Επανομής είναι από τους ενεργούς πολίτες του Θερμαϊκού που δεν "μασάει" τα  λόγια του. Γνωρίζοντας και εκτιμώντας την ειλικρίνεια και την ευθύτητα των λόγων  του προσκλήθηκε στην παρθενική διαδικτυακή εκπομπή του ακτιβιστή στο radio-activistis την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου.
Μίλησε για μια αγροτική κινητοποίηση που δεν είχε αποτελέσματα και απέδωσε την "κοιλιά" του αγροτικού κινήματος στην γενική καθίζηση του κινήματος. Προειδοποίησε πως με την κυβερνητική πολιτική που ασκείται θα φτάσουμε να έχουμε ακαλλιέργητη ελληνική γη που αντικειμενικά θα εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των δανειστών μας. Κατήγγειλε πως δεν τρώμε ελληνικό ψωμί αλλά ψωμί από μαλακό στάρι που έρχεται από το Τσερνομπίλ, γάλα που έρχεται από το Κοσλοντούι και λαχανικά από Τουρκία. Δεν είμαστε αυτάρκεις πλέον ούτε στα όσπρια. Το κόστος παραγωγής δεν καλύπτεται. 
Δεν απέφυγε να αποκαλύψει πως το χτύπημα των διαθέσεων χωρίς μεσάζοντες ήταν προδιαγεγραμμένο και κατευθυνόμενο από την κυβέρνηση ΝΔΣΟΚ και επιμέρους παράγοντές της στα επιμελητήρια, λαϊκές και δήμους. Όσο για τα farmer's markets που αποτελούσαν προεκλογική εξαγγελία της ΝΔ δεν υλοποιήθηκε. Χτυπήθηκε η αξιοπρεπής αγορά των αδύναμων οικονομικά ομάδων.
Θεωρεί εγκληματική την παρουσία της κεραίας στον οικισμό της Επανομής και χαρακτηριστικά τόνισε πως είναι ανεπίτρεπτο και παράξενο να είναι νόμιμη η κεραία-τέρας και παράνομος ο αγρότης που πουλά απευθείας τα προϊόντα του σε καταναλωτές. Πιστεύει ότι το κέρδος, τα λεφτά και η βλακεία μπαίνουν πάνω από την ζωή καθώς δεν είμαστε πλέον κράτος, είμαστε μπανανία, είμαστε ένα προτεκτοράτο.
Τί απαντά σε ερώτηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Δήμου Θερμαϊκού και αν θα συμμετάσχει ως υποψήφιος. Πως βλέπει τους υποψήφιους σχηματισμούς.
Παρακολουθείστε την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη:



ακτιβιστής
Όλες οι εκπομπές της Κυριακής του radio-activistis θα μεταδίδονται μαγνητοφωνημένες κάθε επόμενη Δευτέρα στις 12 μμ και κάθε επόμενη Τρίτη στις 6 μμ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.