Ο εμπνευστής μιας σημαντικής επενδυτικής προσπάθειας στον Θερμαϊκό και επιτυχημένος επιχειρηματίας κ. Πασχάλης Σαμαράς, στο σημερινό Κυριακάτικο μαγκαζίνο του radio-activistis παρουσίασε την αεροπορική σχολή εκπαίδευσης πιλότων που ίδρυσε με επιτυχία στον Θερμαϊκό, τις δυνατότητες ανάπτυξής της αλλά και τις προοπτικές της.
Ήδη έχουν παρακολουθήσει προγράμματα εκπαίδευσης  περισσότεροι από 60 πιλότοι σε διάστημα λιγότερο από ένα χρόνο που η σχολή λειτουργεί.
Στην συνέντευξη που μπορείτε να παρακολουθήσετε ερωτήθηκε και μίλησε για ζητήματα επιχειρηματικότητας, τις δυνατότητες που δίνονται και με ποιες προϋποθέσεις μπορεί αυτή να αναπτυχθεί. Βασικός παράγοντας για την επιτυχή έκβαση μιας επιχειρηματικής προσπάθειας αποτελεί ο καινοτόμος χαρακτήρας της. Η τετριμμένες και συνηθισμένες  επιχειρηματικές κατευθύνσεις δεν συγκεντρώνουν όρους επιτυχίας.

Παρακολουθείστε τα όσα ενδιαφέροντα μας είπε στο ηχητικό απόσπασμα που ακολουθεί:



ακτιβιστής

Όλες οι εκπομπές της Κυριακής του radio-activistis θα μεταδίδονται μαγνητοφωνημένες κάθε επόμενη Δευτέρα στις 12 μμ και κάθε επόμενη Τρίτη στις 6 μμ
Σχετικές αναρτήσεις: 

SKIES AVIATION ACADEMY - Μια προηγμένη σχολή λειτουργεί στην Περαία (Βίντεο)

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.