Του Γιώργου Νικολαϊδη (gnborn2shoot)

Οι τελικοί αγώνες σκάκι του διαλυκειακού και διαγυμνασιακού τουρνουά, έγιναν χθες (7.12.14) στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Λυκείου Περαίας και αποτέλεσαν αξιοσημείωτο γεγονός στον Δήμο μας.
Τρία λύκεια και πέντε Γυμνάσια αντιπροσώπευσαν  οι περίπου 60 μαθητές και μαθήτριες που έλαβαν μέρος στην τελική κατάταξη, μετά από επιλογή τους που προηγήθηκε  σε ενδοσχολικούς αγώνες.
Την επιτυχή διοργάνωση ανέλαβε ο  σύλλογος γονέων & κηδεμόνων του 2ου ΓΕΛ Θερμαϊκού με την συνεργασία του 1ου και 2ου Γυμνασίου Περαίας.
Η οργανωτική και υλικοτεχνική κάλυψη έγινε από τον  Σκακιστικό Όμιλο Θερμαϊκού "ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ".
Η οργανωτική επιτροπή του 2ου Λυκείου μερίμνησε και για τον πλούσιο μπουφέ, τους  δε αγώνες παρακολούθησαν και γονείς μαθητών.
Μετά από τέσσερις γύρους αναμετρήσεων μεγάλος και αναμφισβήτητος νικητής αναδείχθηκε η ομάδα του 1ου ΓΕΛ Μηχανιώνας  με 4 νίκες σε 4 αγώνες.
Τις απονομές βραβείων, μεταλλίων και κυπέλλων, έκαναν μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Συγχαίρουμε με την σειρά μας τους μαθητές για την συμμετοχή τους και τους ευχόμαστε περαιτέρω καλές επιτυχίες  στο αγαπημένο τους άθλημα.






Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.