του Γιώργου Σαρρή

"Κανονικά" αν δεν είχαμε "αριστερή" κυβέρνηση της "ελπίδας" αυτές τις προ 3ου μνημονίου μέρες θα είχαμε Γεν.Απεργίες και συλλαλητήρια. Θα έτριζε η Αθήνα κι η Ελλάδα ολόκληρη!
Αντί γι αυτό έχουμε συγκέντρωση στήριξης του ΝΑΙ από του ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ!!!
Και αύριο συγκέντρωση "γιορτή της Δημοκρατίας για τη νικη του ΟΧΙ"!
Γιορτάζουμε τίποτα; Τι ακριβώς;
Οτι το ΟΧΙ πήγε στα σκουπίδια και ο λαός που του υποσχέθηκαν κατάργηση των μνημονίων σέρνεται σε νέα σφαγή;
Πόσο περήφανα να το γιορτάσουμε αυτό;
Η σημερινή συγκέντρωση του ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ(σκίστε μας...) θα έχει μια καθαρή απειλή για όσους αντιστέκονται και την απαίτηση να πληρώσουν αυτοί που δεν έχουν και πάλι το λογαριασμό.Οι πλούσιοι έτσι κι αλλιώς θα διασωθούν...
Από την άλλη το κείμενο της "γιορτής της Δημοκρατίας για το ΟΧΙ" ούτε σε ένα σημείο δεν ζητάει να μην υπογραφεί 3ο μνημόνιο όπως ζήτησε ο λαός.Ουτε σε ένα σημείο δεν καλει την κυβέρνηση να υλοποιήσει την υπόσχεσή της.
Απλά πανηγυρίζει το χάλι μας.
Οτι δηλαδή, σ'αυτή την άθλια δήθεν "Δημοκρατία"-δικτατορία των πλουσίων, έχουμε το δικαίωμα να φωνάζουμε όσο θέλουμε αλλά την υποχρέωση να πληρώνουμε τους λογαριασμούς της κρίσης του καπιταλισμού κι ας μη φταίμε εμείς.
Αυτό που ζούμε αυτές τις μέρες δεν καταπίνεται με τίποτα.
Νεο 3ο μνημόνιο υπογράφεται στην πλάτη μας κι "ο λαός" πανηγυρίζει που στο ματς της Κυριακής το ΟΧΙ νίκησε το ΝΑΙ!
Πάμε στη σφαγή μας χαμογελαστοί και χαζοχαρούμενοι, πανηγυρίζοντας και ευχαριστώντας με ευγνωμοσύνη τους θύτες μας!
Ευχαριστούμε "Ω Αριστερή λεηλασία"!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.