Του Γιώργου Νικολαϊδη (gnborn2shoot)

Την Μεγάλη Χάρη Της γιορτάσαμε και φέτος (21, 22 και 23 Αυγούστου 2015). Προσκυνήσαμε  με ευλάβεια την Άγια Θαυματουργή Εικόνα Της, περιμένοντας συγχώρεση,φώτιση και ελπίδα, λύτρωση  και κατανόηση για πολλά.
Απ΄την Παναγιά μας που την θυμόμαστε μάλλον τις περισσότερες φορές όταν φτάνουμε μπροστά στα αδιέξοδα της ζωής μας. Η σε προβληματισμούς  χωρίς τέλος.
Για τα τόσα που βλέπουμε να γίνονται τα τελευταία χρόνια.
Που καταστάσεις και γεγονότα μας έκαναν χαιρέκακους, βλοσυρούς, εκδικητικούς και αχάριστους.
Χιλιάδες κόσμου και πάλι, συντοπίτες προσκυνητές  μα και από άλλες περιοχές της Ελλάδας μας, ένοιωσαν την ανάγκη να πάρουν την Θεία Ευλογία Της και να νοιώσουν για λίγο κοντά Της.

Ο Ιερός Ναός της πολιούχου της Ν. Μηχανιώνας,Μεγαλόχαρης Παναγίας Φανερωμένης, ήταν για τρεις ημέρες το κέντρο συμπροσευχής και κατάνυξης του Δ. Θερμαϊκού.
Εκτός των χιλιάδων πιστών, πλήθος μητροπολιτών και αρχιερέων καθώς και οι αρχές τίμησαν με την παρουσία τους την  Μεγαλόχαρη που το όνομά Της έχει συνδεθεί με το όνομα της πόλης.
Χ Ρ Ο Ν Ι Α   Π Ο Λ Λ Α !
Δείτε το βίντεο της πανήγυρης και της ΑΓΡΥΠΝΙΑΣ (21.8.15) 



Του ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ





Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.