Επιχείρηση απάτης από οργανωμένο κύκλωμα απατεώνων καταγγέλει το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑΜΕΑ Αν. Θεσ/νίκης "ΑΝΑΤΟΛΗ" με κατεπείγουσα ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας τουλάχιστον δύο νεαρά κορίτσια και μια μεγαλύτερη γυναίκα, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις που επιβεβαιώθηκαν, προέβησαν σε έρανο δήθεν υπέρ του Σωματείου Ανατολή. Το περιστατικό έγινε γνωστό μετά από επίσκεψη των νεαρών ατόμων που ζήτησαν χρήματα από μέλος του ΔΣ του Συλλόγου. Προφανώς από μέρες το κύκλωμα "δούλευε" στην περιοχή της Περαίας ...

Ήδη το ΔΣ κατέθεσε μήνυση κατ' αγνώστων στο αστυνομικό τμήμα των Ν. Επιβατών και γίνεται έρευνα για την εύρεση των απατεώνων του κυκλώματος.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου ΑΝΑΤΟΛΗ με την οποία γνωστοποιείται η απάτη και γίνεται έκκληση για ενημέρωση όσο το δυνατόν περισσότερων συμπολιτών μας, ώστε να αποφευχθεί η συνέχιση της άθλιας εξαπάτησης στο όνομα μιας συλλογικότητας που στον λίγο χρόνο από την ίδρυσή της έχει να παρουσιάσει σημαντικό έργο.


ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ
Σύλλογος γονέων κηδεμόνων και φίλων ΑΜΕΑ
Αν. Θεσσαλονίκης ¨ΑΝΑΤΟΛΗ¨
Έδρα: Πλάτωνος 6 Περαία Δήμου Θερμαϊκού
Τηλ. Επικοινωνίας 6942990736
Mail anatoliamea@gmail.com
Θα θέλαμε ενημερώσουμε τους φίλους μας και συνδημότες του Δήμου Θερμαϊκού και της ευρύτερης περιοχής ότι παρουσιάστηκε κρούσμα αισχροκέρδειας εις βάρος του συλλόγου γονέων κηδεμόνων και φίλων ατόμων με αναπηρία ΑΝΑΤΟΛΗ με έδρα τον Δήμο Θερμαϊκού.
Συγκεκριμένα άγνωστα πρόσωπα προς εμάς και τον σύλλογο μας κυκλοφορούν στην περιοχή της Περαιας και διενεργούν έρανο με κουπόνια για την ενίσχυση της Ανατολής.
Για καλή μας τύχη τα άτομα αυτά επισκεφτήκαν κατάστημα μέλους του Συλλόγου μας οπού γνωρίζοντας ότι κάτι τέτοιο δεν εκπροσωπεί Απόφαση του Δ.Σ του Συλλόγου τους είπε ότι είναι φίλη και αυτό δεν ισχύει . Τα άτομα αυτά έφυγαν τρέχοντας.
Για τον λόγο αυτό θέλουμε να σας ανακοινώσουμε ότι κανένας έρανος δεν έχει αποφασιστεί από το σύλλογο μας . ότι τα πρόσωπα αυτά είναι εκμεταλλευτές και να σας παρακαλέσουμε να έχετε τον νου σας για παρόμοιο κρούσμα.. Σήμερα κι όλας θα κάνουμε καταγγελία στην αστυνομία της περιοχής μας.
Σας Παρακαλούμε κοινοποιήστε αυτή τη δημοσίευση για να ενημερώσουμε οσο το δυνατών περισσότερους φίλους και συνδημότες μας 

Με Ευγνωμοσύνη Εκ μέρους του Δ.Σ του Συλλόγου «ΑΝΑΤΟΛΗ»
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.