Στην πίστωση χιλιάδων λογαριασμών δικαιούχων της κάρτας σίτισης, θα προβεί αύριο Μεγάλη Τρίτη(26/4), το υπουργείο εργασίας σύμφωνα με ανακοίνωσή του. Πρόκειται για το ποσό των 16.763.510,00 ευρώ που θα πιστωθεί σε 148.056 δικαιούχους.

Σε αυτούς περιλαμβάνονται και οι λίγοι τελευταίοι δικαιούχοι, όπως αυτοί καθορίστηκαν από τη διαδικασία επανεξέτασης της Επιτροπής Κρίσης της Κ.Υ.Α. , οι οποίοι, θα λάβουν δέκα δόσεις της επιδότησης.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για την οικονομική ενίσχυση που δίδεται μέσω της κάρτας και αποτελεί την επιδότηση σίτισης που λαμβάνουν οι παραπάνω δικαιούχοι και η οποία ανέρχεται στο ποσό των 70 – 220 ευρώ το μήνα, ανάλογα με το πόσο χαμηλό είναι το εισόδημα που έχουν δηλώσει, αναφέρει το Υπουργείο Εργασίας.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.