Μια μεγάλη επιτυχία πέτυχε η ομάδα του Πολυτεχνείου Κρήτης, κατακτώντας στο Λονδίνο το 1ο Βραβείο στην ασφάλεια οχημάτων.

Την περασμένη Δευτέρα τα παιδιά αναχώρησαν για το Λονδίνο όπου και συμμετείχαν στον διαγωνισμό οικονομίας της Shell, που πραγματοποιήθηκε από τις 30 Ιουνίου μέχρι τις 3 Ιουλίου στο πάρκο Queen Elizabeth.

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά του Πολυτεχνείου με το δικό τους όχημα, τον “Λούη”, κατέκτησαν την κορυφή.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Θα μπορούσατε να ασχοληθείτε και με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα με την ομάδα Τυφφοοη που ετοιμάζεται να φύγει για παγκόσμιο πανεπιστημιακό διαγωνισμό κατασκευής αγωνιστικής μηχανής στην Ισπανία την 1η Οκτώβρη, όταν μάλιστα μέσα στην ομάδα βρίσκονται 2 φοιτητές του δήμου μας και ο πρύτανης είναι επίσης συνδημότης μας.
    Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.