Η “ομηρία” για τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης έληξε, αφού από αύριο Δευτέρα 28 Νοεμβρίου τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ θα είναι και πάλι στους δρόμους.
Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ που συμμετείχαν στη σημερινή Γενική Συνέλευση, έκαναν δεκτή την εισήγηση του προέδρου του Συνδικάτου, Δημήτρη Τσερμενίδη και αποφάσισαν να δώσουν περιθώριο τριών ημερών στην κυβέρνηση, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία καταβολής των δεδουλευμένων τους.
Σε αντίθετη περίπτωση θα προχωρήσουν εκ νέου σε επίσχεση εργασίας, από την ερχόμενη Πέμπτη. Υπενθυμίζεται ότι χτες, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, δεσμεύτηκε για άμεση καταβολή των δεδουλευμένων των εργαζομένων, τις πρώτες ημέρες της εβδομάδα.
Οπότε λοιπόν τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ θα ξεκινήσουν λοιπόν και πάλι κανονικά από αύριο Δευτέρα το πρωί, με τους εργαζόμενους να αναμένουν την εκταμίευση των χρημάτων μέχρι και την Τετάρτη.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.