Μια γιορτή για τη νεολαία, μια γιορτή για το επόμενο μεγάλο βήμα, αλλά και τη νέα σχολική χρονιά στο φράγμα της Θέρμης, την Τετάρτη 12/9
Μια γιορτή για τη νέα σχολική χρονιά με τον πιο ευχάριστο τρόπο, μια βραδιά νεολαίας που θα χρωματίσει μουσικά το νέο ξεκίνημα στη ζωή, αλλά και τον αποχαιρετισμό στο σχολείο οργανώνει η αντιδημαρχία Παιδείας και η ΔΕΠΠΑΘ του Δήμου Θέρμης. Μια γιορτή για τη μάθηση όπου οι νέοι, που μόλις αποφοίτησαν, αλλά και οι μαθητές που ξεκινούν τη νέα σχολική χρονιά θα έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν παρέα με τους ροκ και βαλκανικούς ήχους των KOZA MOSTRA, της μπάντας με την αστείρευτη ενέργεια.

Η πρόσκληση της αντιδημαρχίας Παιδείας και της ΔΕΠΠΑΘ για το πάρτυ είναι ανοιχτή προς όλη τη νεολαία. Η γιορτή για τα παιδιά, που ξεκινούν το επόμενο βήμα θα ξεκινήσει στις 19:30, ενώ η συναυλία θα δοθεί την Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018, στις 21:00, στο Φράγμα της Θέρμης με ελεύθερη είσοδο.

“Με τη γιορτή αυτή ο δήμος μας έρχεται να επιβραβεύσει τον κόπο και την προσπάθεια που κατέβαλαν τα παιδιά που πέρασαν σε ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, δίνοντας την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά να ξεφαντώσουν σε ένα πάρτι που σηματοδοτεί και ένα νέο ξεκίνημα”, αναφέρουν σε μήνυμά τους ο αντιδήμαρχος Παιδείας, δια βίου Μάθησης, Νέας Γενιάς και Κοινωνικής Προστασίας Στέλιος Αποστόλου και η πρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ Αθηνά Παπαδάκη.

Στους έξι πρώτους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ανά σχολείο, ο δήμος Θέρμης χαρίζει από ένα drone. Ένα power bank περιμένει τα υπόλοιπα παιδιά που πέρασαν στο πανεπιστήμιο, ενώ όλοι μαζί θα διασκεδάσουν στη συναυλία που θα ακολουθήσει.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.