Δεν υπάρχει σπίτι ακατοίκητο στην περιοχή γύρω μου που να μην έχει παραβιαστεί και πλατσικολογηθεί ολοσχερώς .... Πάρα πολλά και κατοικήσιμα ....
Τα τσογλάνια μπαίνουν τώρα μέρα μεσημέρι, πρωί, όποτε θελήσουν.
Το κράτος ασχολείται με άλλες λαμογιές, η κυβέρνηση ασχολείται με το σκάνδαλο Νοβάρτις ανάλογα με το πότε την συμφέρει να το προτάξει ή να το αποσύρει. Αλλά και το ζόρι να κρατηθεί με όποιο τίμημα στην εξουσία ...... Άσε που δεν ανακήρυξαν και την περιοχή μας Μονμάρτρη, λίγο τόχεις;
Ο Δήμος, άβουλος και αδύναμος, δείχνει την Αστυνομία.
Η αστυνομία ανεπισήμως δείχνει αρχικά τις συμμορίες (γύφτους, Βούλγαρους, Αλβανούς, δικούς μας) και μετά στρέφει το δάχτυλο προς τον δήμο που πρέπει να απομακρύνει τους Ρομά (για 15 συμμορίες μιλάνε στο τμήμα - συμμορία με 4 άτομα συνέλαβε λένε προχθές - αυτοκίνητα κλεμμένα μου είπανε πως βρήκανε μέσα στον καταυλισμό).
Δεν ξέρεις ποιος θα προλάβει να σε κλέψει.



Σήμερα κάναμε με γείτονες αυτοψία της περιοχής (σα να είμαστε αστυνόμοι Σαΐνηδες), όπου το Σάββατο ήρθε φορτηγάκι το απόγευμα, τρεις τύποι εθεάθησαν, φόρτωσαν λαμαρίνες, έκοψαν φράχτες για να μην ζοριστούν όταν ξαναμπουκάρουν, σπάσανε μια αποθήκη και φύγανε σαν κύριοι.

Το ντουφέκι το κρατάμε δίπλα  στο κρεβάτι μας όλοι.

Ο αξιωματικός υπηρεσίας στον οποίο  καταγγέλθηκε το περιστατικό έδειξε κατανόηση αλλά συμβούλευσε δημιουργία επιτροπών κατοίκων (για περιφρούρηση αλλά και για συλλογή υπογραφών ως πίεση στη δημοτική αρχή για να απομακρύνει τους Ρομά, όπως είπε. Μήπως κι αν ακόμα φύγουν δεν θα πάνε να κάνουν τα ίδια αλλού ή θα γίνουμε ξαφνικά Ελβετία ..... δικοί μας Ελληνάρες κλέφτες δεν υπάρχουν).

Και πάνω που λέω μη χειρότερα τα βρίσκω μπροστά μου κατά το σερφάρισμα στο fb.
Διαβάστε το ποστάρισμα του φίλου Thanos Papapavlou.
Συμπάσχω φίλε μου και είμαι στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε ενέργεια:



Η κλοπή που υπέστη με την απώλεια του αγροτικού μου αυτοκίνητου στις 23/03/19 είναι η 3η από το 2014 που δραστηριοποιούμαι στ'αγροτικά στην περιοχή. Την πρώτη,χάθηκαν αγροτικά εργαλεία αξίας 1000€,την 2η πάλι αγροτικά εργαλεία αξίας 1500€ και την τρίτη το αυτοκίνητο αξίας 4500€.Σύνολο 7000€,συν το λιγότερο 3000€ για την προσωρινή διόρθωση,σύνολο 10000€.
Και σας ρωτάω:Για ποιον δουλεύω.Για τους κλέφτες;
Στις πρώτες δύο εισήλθαν στο κτήμα στην αποθήκη,την τρίτη εισήλθαν στην αυλή και την επόμενη δεν έχουν να εισέλθουν αλλού παρά στο σπίτι.Μην απορρήσετε όμως εάν ξυπνήσετε να πάτε στις δουλειές σας και δείτε κανέναν κρεμασμένο σαν το σκυλί στην πλατεία του χωριού.
Και πείτε μου εσείς εκεί που ζητάτε την ψήφο μας.Τι θα κάνετε για αυτούς τους μετρημένους στα δάχτυλα που παράγουν,για ένα κομμάτι ψωμι που τους το τρώει,το κράτος ή ο κλέφτης στον οποίο δίνετε νομικά αλλά και κοινωνικά δίκιο;Εγώ τελείωσα πια. Όσο και να προσπαθήσω ν'ανακάμψω είναι τόσο δύσκολο που χρειάζεται τόσα ψυχικά αποθέματα όσα ένας λόχος περικυκλωμένος απ' τον εχθρό με σκοπό την γενναία ήττα. Εκεί που σίγουρα δεν θα τα παρατήσω είναι στην προσπάθειά μου να κλείσω τον κύκλο τίμια όπως τον άνοιξα με το πρόγραμμα των νέων αγροτών (15000 πήρα,χάθηκαν τα 10000),στην προσπάθειά μου να δημιουργήσω μια ενεργή ομάδα πολιτών με σκοπό την αυτοπροστασία στην απαράδεκτη μη ασφαλή περιοχή και στην προσπάθειά μου ν' αναδεικνύω τις παράνομες και καταχρηστικές αντιπεριβαλλοντικές πρακτικές των άσχετων και επικίνδυνων αγροτών.
Τέλος όσον αφορά τον κλέφτη δεν υπάρχει ελπίδα. Τον έχω στο χέρι και σε λίγο θα τον έχω και στο πόδι ώστε ν'απολαύσω ένα από τα ισχυρότερα "τσαρβούλια" της ζωής μου.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.