Μεσούντος του προεκλογικού αγώνα, και παρά τις προθέσεις όλων των υποψηφίων δημάρχων και περιφερειαρχών, για βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών και στους δύο γειτονικούς δήμους (Θερμαϊκού και Θέρμης) το "εργοστάσιο καύσης στα τσαΐρια της Περαίας" συνεχίζει το θεάρεστο έργο επιβάρυνσης της υγείας των δημοτών.

Εξακολουθούμε να πιστεύουμε πως η πρόταση-πόρισμα του Συνηγόρου του Πολίτη ίσως να είναι η μοναδική ρεαλιστική, εφόσον βεβαίως υπάρξει πολιτική βούληση για διευθέτηση του προβλήματος.

Κατ' αυτήν θα πρέπει να υπάρξει μια συντονισμένη δράση τριών πλευρών: Των δύο δήμων που εμπλέκονται, της Περιφέρειας και της Ειδικής Γραμματείας για την Κοινωνική Ένταξη των Ρομά.
Με στόχο την μετεγκατάσταση του καταυλισμού αλλά και τον επισταμένο έλεγχο (διαχειριστικό, οικονομικό) στις γειτονικές μάντρες που υποδέχονται τα προϊόντα των καύσεων. 

Και φυσικά γι' αυτό απαραίτητη θεωρούμε την ανάπτυξη - αξιοποίηση της ιδιαίτερα πλεονεκτικής περιοχής των τσαϊριών.

Η πρωινή, σημερινή, φωτο από βίντεο του Βασίλης Ζαγουρτζίνης
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Πας να κάψεις δύο κλαδιά , μέχρι και πυροσβεστικό αεροπλάνο απογειώνετε ... Καίγεται ο τόπος με τα πλαστικά, όλα καλά .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.