Ένας 15χρονος τραυματίστηκε το απόγευμα της Τρίτης στη Σκάλα της Αγ. Τριάδας, στην προσπάθειά του να κάνει βουτιά. Λιμενικοί της Ν. Μηχανιώνας ενημερώθηκαν άμεσα και μετέβησαν στο σημείο όπου εντόπισαν τον 15χρονο, ο οποίος είχε τις αισθήσεις του. Εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ που έσπευσαν, διαπίστωσαν κάκωση αυχενικής μοίρα σπονδυλικής στήλης και τον μετέφεραν, με κατάλληλη ακινησία, στο  Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

Να σημειώσουμε πως τα νερά στην περιοχή της σκάλας Αγίας Τριάδας είναι ιδιαίτερα ρηχά και θα πρέπει να απαγορεύονται οι βουτιές. Χρήσιμη θα ήταν η τοποθέτηση πινακίδας που να εφιστά την προσοχή των κολυμβητών.

Εκεί τα νεαρά κυρίως άτομα επιχειρούν μκροβούτια με κίνδυνο της ζωής τους, πολλές φορές.

Παλαιότερα είχαν σημειωθεί βαρύτατες βλάβες σε λουομένους που αγνοούσαν την επικινδυνότητα των πράξεών τους.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.