Πριν από λίγες ώρες  Τούρκοι τουρίστες έπεσαν θύματα ληστείας από αλλοδαπούς,  την ώρα που έτρωγαν σε ταβέρνα στην Αγία Τριάδα.Τους πήραν την τσάντα που είχε μέσα 1700 ευρώ και τα διαβατήρια τους.Οι θαμώνες της ταβέρνας έτρεξαν κι έπιασαν τον έναν από τους τρεις.
Όταν έφτασαν αστυνομικοί που εκλήθησαν  "επέπληξαν" όχι τον δράστη αλλά τους θαμώνες γιατί τον κρατούσαν ακινητοποιημένο ώστε να τους τον παραδώσουν. 
Και ενημέρωναν  μάλιστα ότι υπεύθυνο είναι το λιμεναρχείο για τη διερεύνηση του συμβάντος.

Οι άλλοι δύο που προφανώς είχαν στην κατοχή του τα κλοπιμαία διέφυγαν.
Αλλά και ο συλληφθείς διατείνονταν στα αγγλικά πως δεν ήταν ο δράστης και ζητούσε μάλιστα βίντεο που να αποδεικνύει την πράξη του .... 

Να υποθέσουμε πως κρατείται και δεν αφέθηκε ελεύθερος ....

Οι ίδιοι δράστες είχαν αφαιρέσει προηγούμενα κινητά τηλέφωνα από πελάτες παρακείμενης ταβέρνας.

Το πρόβλημα της ασφάλειας καθημερινά παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις αποδεικνύοντας πως θα πρέπει να είναι ψηλά στην ατζέντα της νέας δημοτικής αρχής, σε συνδυασμό με τη συρρίκνωση των αστυνομικών δυνάμεων και την κατάργηση των δύο από τα τρία αστυνομικά τμήματα του Δήμου Θερμαϊκού. 

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.