Ο κόμπος προφανώς έφτασε στο χτένι. Η αθλιότητα που επικρατεί στον ΟΑΣΘ, που ταλαιπωρεί παντοιοτρόπως τους δημότες στον Θερμαϊκό θα πρέπει να σταματήσει. Δεν μπορεί να υπάρχει τέτοια κακή εξυπηρέτηση ..... πεπελαιωμένα λεωφορεία που μένουν στον δρόμο, κατάργηση δρομολογίων, αλλαγή των δρομολογίων κατά του δοκούν διοίκησης, εργαζομένων κλπ, εγκατάλειψη επιβατών σε στάσεις, κακή συμπεριφορά απέναντι σε επιβάτες κλπ
Όλα αυτά, που προφανώς καταγγέλθηκαν επανειλλημμένα στο δήμο Θερμαϊκού (διαχρονικά), αποτέλεσαν την αιτία συνάντησης του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Θερμαϊκού με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης Γιώργο Σκόδρα όπως και με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΑΣΘ Γιώργο Σπανό.

Οι εκπρόσωποι του ΟΑΣΘ αναγνώρισαν ότι υφίστανται σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις των πολιτών, εξαιτίας ελλείψεων στον στόλο των αστικών λεωφορείων.

Από πλευράς των υπευθύνων του ΟΑΣΘ υπήρξε η διαβεβαίωση ότι προωθείται λύση με δρομολόγηση νέων οχημάτων, ώστε το επιβατικό κοινό να εξυπηρετείται πολύ καλύτερα, επειδή θα εκτελούνται πυκνότερα δρομολόγια, τηρώντας το αρχικό πρόγραμμα, το οποίο σήμερα δεν εφαρμόζεται λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν με τον στόλο του ΟΑΣΘ. Παράλληλα τονίστηκε πως η τιμή του εισιτηρίου θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα με αυτά που ισχύουν σήμερα.

Μόνο η γραμμή 72 παραμένει στον ΟΑΣΘ

Στα ΚΤΕΛ θα μεταφερθούν όλες οι γραμμές που λειτουργούν και "εξυπηρετούν" σήμερα τους κατοίκους Θερμαϊκού. Η μόνη που θα παραμείνει θα είναι η γραμμή 72 (ΙΚΕΑ - Μηχανιώνα).

Ο κ. Βογιατζής έθεσε στη διοίκηση του ΟΑΣΘ αίτημα για επανασχεδιασμό των δρομολογίων που εξυπηρετούν τους κατοίκους του Δήμου Θερμαϊκού με σύνδεση όλων των κοινοτήτων του Δήμου Θερμαϊκού, μεταξύ τους.
Προφανώς και δεν μπορούσε να υπάρξει κανενός είδους δέσμευση περί τούτου αφού πλέον με την είσοδο το παιχνίδι και του ΚΤΕΛ το αίτημα θα πρέπει να μεταφερθεί στον ΟΣΕΘ ( Οργανισμό Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης)
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.