Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν τα Ατομικά Σχολικά Προκριματικά Πρωταθλήματα Ανατολικής Θεσσαλονίκης, το περασμένο Σάββατο στα Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη, με διοργανωτή την ΕΝΩΣΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ: ΕΣΣΘ-Χ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.

Με περισσότερες από 500 συμμετοχές μαθητών σκακιστών και με πολυπληθή την υποστήριξη των γονιών, μετά από επτά παρτίδες καταρτίστηκε ο πίνακας των πρώτων αλλά και όλων όσοι προκρίθηκαν για την τελική φάση της πόλης Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής, που θα γίνουν το επόμενο Σάββατο 22 Φεβρουαρίου και πάλι στον φιλόξενο χώρο των Εκπαιδευτηρίων Βασιλειάδη.

Οι μαθητές και οι γονείς τους μπορούν να δουν τη λίστα των προκριθέντων μαθητών στο λινκ που ακολουθεί:

Παρατηρήσαμε την αυξημένη συμμετοχή μαθητών από τους δήμους Θερμαϊκού και Θέρμης αλλά και τις πολλές προκρίσεις που πέτυχαν οι μαθητές μας.
Στη φωτο οι νέοι σκακιστές από το Δημοτικό Σχολείο  και τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Αγγελοχωρίου, που κέρδισαν την πρόκρισή τους, επιδεικνύουν τις βεβαιώσεις συμμετοχής τους
Ευχόμαστε καλή επιτυχία για την συνέχεια !!!!

Το επόμενο Σάββατο 22.02.2020 θα πραγματοποιηθούν και πάλι 7 γύροι με ώρα έναρξης 10:00.

1ος – 4ος γύρος : 10:00 – 14:00

5ος – 7ος γύρος : 16:00 - 18:30

Οι απονομές προγραμματίστηκαν να γίνουν στις 19:00

Οι επιβεβαιώσεις συμμετοχής θα γίνονται στον χώρο αγώνων το Σάββατο 22.02.2020 από τις 09:00 έως τις 09:40.

Δείτε την Προκήρυξη Τελικής Φάσης 19ου Ατομικού Πρωταθλήματος Μαθητών-Μαθητριών Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής 2020

https://1drv.ms/w/s!AoDwszq4zjp8t2uZb7pCT7X63sWM

Να πληροφορήσουμε πως φέτος τα Πανελλήνια Σχολικά θα γίνουν στην Θεσσαλονίκη, τον μήνα Μάρτιο.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.