Η φωτογραφία που συνοδεύει το ρεπορτάζ μας δείχνει Ιταλό να υποστέλλει την σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να υψώνει στη θέση της αυτή της Κίνας.
Η φωτο ελήφθη στον προαύλειο χώρο της εταιρείας SVECOM, που δραστηριοποιείται εδώ και 60 χρόνια στον τομέα των αντλιών στην Ιταλία.
Η φωτο παραπέμπει προφανώς στα αισθήματα με τα οποία διακατέχονται οι Ιταλοί φίλοι μας, όταν ο θάνατος θερίζει από τον κορονοϊό και η βοήθεια από την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι υποτονική έως ανύπαρκτη.
Η αλληλεγγύη έχει έρθει από κατευθύνσεις που δεν αναμένονταν.
Αυτοί που προσέτρεξαν να βοηθήσουν παραδόξως είναι οι Ρώσοι και οι Κινέζοι.
Τόννους υγειονομικού υλικού έστειλε η Κίνα με συνοδεία κλιμακίων εξειδικευμένων στην αντιμετώπισου του Covd19, γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού.
Μεγάλη στήριξη έλαβε η Ιταλία μετά από συνομιλία του Ιταλού πρωθυπουργού Γκιουζέπε Κόντε με τον Πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.
Η βοήθεια περιλαμβάνει οκτώ ταξιαρχίες στρατιωτικών ιατρών και νοσηλευτών(100 άτομα), νοσηλευτικά εφόδια και οχήματα απολύμανσης. Κορυφαίοι Ρώσοι στρατιωτικοί ειδικοί επιδημιολόγοι και βιολόγοι γιατροί με διεθνή πείρα και ειδικό εξοπλισμό θα αναπτυχτούν στις βαρύτερα πληγείσες περιοχές της Ιταλίας.
Γιατροί και ειδικός νοσηλευτικός εξοπλισμός μεταφέρθηκαν προχθές με εννέα μεταγωγικά αεροπλάνα Ιλιούσιν79 από αεροδρόμιο πλησίον της Μόσχας.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.