«Ο Covid-19 σκοτώνει μαύρους Αμερικανούς με ανησυχητική συχνότητα », γράφει η  Washington Post . Σύμφωνα με αυτήν τη δημοσίευση, στις ΗΠΑ, ο κορονoϊός μολύνει και σκοτώνει μαύρους σε δυσανάλογα μεγάλες αναλογίες προς τον υπόλοιπο πληθυσμό.

«Στις μαύρες κομητείες », σημειώνει το WP , «το ποσοστό των μολυσμένων ατόμων είναι τρεις φορές μεγαλύτερο και το ποσοστό των θανάτων είναι έξι φορές μεγαλύτερο από ό, τι στις κομητείες, όπου οι περισσότεροι είναι λευκοί. Στην κομητεία του Μιλγουόκι, στην επικράτεια της οποίας βρίσκεται η μεγαλύτερη πόλη του Ουισκόνσιν, οι Αφροαμερικανοί αποτελούν το 70% αυτών που πέθαναν από μια νέα ασθένεια, ενώ μόνο το 26% του συνολικού πληθυσμού. Μια παρόμοια ανισορροπία παρατηρείται στην πολιτεία της Λουιζιάνας, όπου επίσης το 70% των θυμάτων είναι μαύροι, αν και το αφρικανικό αμερικανικό τμήμα του πληθυσμού αυτού του κράτους είναι μόνο 32%. Στο Μίσιγκαν, που κατέλαβε την τρίτη θέση λόγω 845 θανάτων, δεύτερη μετά από τις πολιτείες της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεϋ σε έναν θλιβερό αγώνα, οι μαύροι αποτελούν το 33% των μολυσμένων και το 40% των θανάτων, ενώ οι μαύροι αποτελούν μόνο το 14% του πληθυσμού.  




Ο Donald Trump έχει ήδη σχολιάσει αυτά τα δεδομένα. «Αυτό είναι απλώς απαίσιο. Γιατί οι λοιμώξεις είναι 3-4 φορές μεγαλύτερες μεταξύ των μαύρων από ό, τι μεταξύ άλλων, συμπεριλαμβανομένων των λευκών; Είναι απλώς άσκοπο. Είναι αδύνατο να εξηγηθεί λογικά », είπε ο Αμερικανός πρόεδρος, δηλώνοντας έτσι την απορία του.


Στις 17 Απριλίου, ο Γάλλος Jean-Laurent Casanova, ανέφερε στην Le Monde, ότι μια γενετική προδιάθεση παίζει βασικό ρόλο στην αντίσταση στις μολυσματικές ασθένειες.



Η εφημερίδα αναφέρεται στην έρευνα ενός παιδίατρου και ανοσολόγου Jean-Laurent Casanova, ο οποίος είναι επικεφαλής του εργαστηρίου ανθρώπινης γενετικής μολυσματικών ασθενειών στο Παρίσι και τη Νέα Υόρκη. «Εμείς », λέει η Casanova, «ακολουθούμε την υπόθεση ότι όλες οι μολυσματικές ασθένειες σχετίζονται με γενετικό παράγοντα για περίπου 20 χρόνια» .
Δεν είναι λοιπόν αληθινή η υπόθεση πως η Δύση εργάζεται εδώ και πολύ καιρό για τη δημιουργία «εθνοτικών» ή «γενετικών» όπλων - ιών που μπορούν να σκοτώσουν επιλεκτικά ορισμένες ομάδες του πληθυσμού και να είναι αβλαβή για άλλους;

Μιλώντας σε συνεδρίαση του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων τον Οκτώβριο του 2017, ο Βλαντιμίρ Πούτιν σημείωσε ότι μια στοχευμένη συλλογή ρωσικού βιοϋλικού πραγματοποιείται στη Ρωσία. «Γνωρίζετε ότι το βιολογικό υλικό συλλέγεται σε όλη τη χώρα;» Επιπλέον, για διαφορετικές εθνοτικές ομάδες και άτομα που ζουν σε διαφορετικά γεωγραφικά σημεία της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Το ερώτημα είναι: Γιατί το κάνουν αυτό; Το κάνουν σκόπιμα και επαγγελματικά », είπε ο Πούτιν.

Τον Οκτώβριο του 2018, ο Ρώσος πρόεδρος, μιλώντας στους συμμετέχοντες στο Valdai International Discussion Club, μίλησε ξανά για το ίδιο θέμα και πιο συγκεκριμένα. «Αυτές οι εξελίξεις είναι πολύ επικίνδυνες και σχετίζονται με τα τελευταία επιτεύγματα στον τομέα της γενετικής ... 
Υπάρχουν ορισμένα φάρμακα που μπορούν να επηρεάσουν ένα άτομο επιλεκτικά ανάλογα με το ότι ανήκει σε μια εθνοτική ομάδα. Στη δεύτερη και τρίτη γενιά, υπάρχουν τέτοιες αλλαγές που αλλάζουν ριζικά το πρόσωπο του ατόμου "
Οι προσπάθειες συλλογής βιολογικού υλικού στη Ρωσία έγιναν τη δεκαετία του 1990, όταν υπήρχε το πρόγραμμα Ανθρώπινο Γονιδίωμα,  ανέφερε ο Ιγκόρ Νικουλίν, πρώην μέλος της Επιτροπής Βιολογικών Όπλων του ΟΗΕ , υπενθύμισε σε συνέντευξή του στην RT . «... Για κάποιο λόγο, αυτό είναι προς το συμφέρον του στρατού των ΗΠΑ », δήλωσε ο Νικουλίν. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι Αμερικανοί ενδιαφέρονται για τους Ευρωπαίους του σλαβικού ομίλου, τους Ρώσους. Παίρνουν βιοϋλικό όταν παίρνουν δείγματα αίματος. Ο Νικουλίν υπέθεσε ότι μπορούν να ληφθούν δείγματα για τη δημιουργία των «βιολογικών όπλων επόμενης γενιάς» .


Η επιδημία εκδηλώθηκε αρχικά στην Κινεζική πόλη Γουχάν, αλλά ο κορωναϊός θα μπορούσε να είχε μεταφερθεί εκεί από τον Αμερικανικό στρατό, δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Ζάο Λιτζιάν. "Να είσαστε ειλικρινείς! Δημοσιεύστε τα δεδομένα σας! Οι ΗΠΑ μας οφείλουν μια εξήγηση", έγραψε ο Κινέζος διπλωμάτης στο Twitter.


Δοχεία βιολογικής μόλυνσης που βρέθηκαν στο προξενείο των ΗΠΑ στο Γουχάν ...
Πρόσφατα, στο Προξενείο των ΗΠΑ στο Γουχάν, βρέθηκαν θαμμένα δοχεία με ετικέτες βιολογικού κινδύνου. Θεωρήθηκαν αποδεικτικά στοιχεία της αμερικανικής συμμετοχής στην εξάπλωση της επιδημίας. Τα εμπορευματοκιβώτια βρέθηκαν στις 30 Ιανουαρίου, μετά την μετά την πλήρη εκκένωση του Γενικού Προξενείου των ΗΠΑ στην Γουχάν με ειδική πτήση της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ ως απάντηση στο ξέσπασμα της επιδημίας.


Thierry Meyssan

"Την 1η Φεβρουαρίου", έγραψε σε ένα άρθρο με τίτλο "The Coronavirus Under Cover Patch", ο επικεφαλής του Πενταγώνου Mark Esper διέταξε τον στρατηγό Terence O'Shaunessy (διοικητής της Βόρειας Διοίκησης των ΗΠΑ) να είναι σε κατάσταση αναμονής. Στις 13 Φεβρουαρίου, ανακοίνωσε σε συνεδρίαση της Επιτροπής Ένοπλων Υπηρεσιών της Γερουσίας ότι πρέπει να προετοιμαστούμε για το χειρότερο σενάριο ... Ιστορικά, σε όλες τις κρίσεις κάποιος προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τον παράγοντα του «επείγοντος» για να αλλάξει την εξουσία, χωρίς να αφήνει χρόνο για προβληματισμό. Συχνά πετυχαίνει ...

Την επόμενη ημέρα που ο ΠΟΥ κήρυξε "έκτακτη ανάγκη δημόσιας υγείας διεθνούς σημασίας", ο υπουργός Άμυνας Esper υπογράφει κρυφά μια εντολή που δηλώνει ότι η στρατιωτική διοίκηση των ΗΠΑ πρέπει να είναι προετοιμασμένη για την πιθανή εφαρμογή των νέων κανόνων ώστε να διασφαλιστεί η «συνεχής λειτουργία της κυβέρνησης. Κατατάχθηκε ως απόρρητο ... Η ίδια η αρχή της «συνέχειας της εξουσίας» αναπτύχθηκε στις αρχές του Ψυχρού Πολέμου. Ήταν για την προστασία των Ηνωμένων Πολιτειών σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου με τη Σοβιετική Ένωση, του θανάτου ή της ανικανότητας του προέδρου, του Αντιπροέδρου και Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων. Σύμφωνα με τη γραπτή οδηγία του Προέδρου Dwight Eisenhower, η στρατιωτική κυβέρνηση έπρεπε να διασφαλίσει αμέσως τη συνέχεια της διοίκησης κατά τη διάρκεια του πολέμου - έως ότου αποκατασταθούν οι δημοκρατικές διαδικασίες.

Πλήθος ερωτηματικών δημιουργούνται από το ανωτέρω άρθρο

Είναι και πόσο πιθανό να μιλάμε   για "γενετικά" όπλα; 
Γιατί στις Ηνωμένες Πολιτείες πεθαίνουν σε μεγαλύτερο ποσοστό μελανόχρωμοι κάτοικοι από τον Covid-Sars-2; 
Γιατί ο κοροναϊός (τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα) δείχνει να παρακάμπτει την αφρικανική ήπειρο;


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.