Δίχασε τον Παοκτσήδικο κόσμο το βίντεο που κυκλοφόρησε σε διαδίκτυο και δείχνει έναν "οπαδό" με ρατσιστικές αναφορές να υποχρεώνει δια της βίας νεαρό μουσουλμάνο μετανάστη να κάνει το σταυρό του και να επικαλεστεί την Παναγία.

Δεν ήταν πολλοί αλλά υπήρξαν αυτοί που εμμέσως επικρότησαν την φασιστική πράξη του συν"οπαδού" τους, δίνοντας το κλίμα ρατσισμού που υπάρχει στην ελληνική κοινωνία ....

Η οργανωμένη και συνολική όμως απάντηση ήρθε από Αντιφασίστες οπαδούς του ΠΑΟΚ, που αφού στηλίτευσε τον υπανθρωπισμό και φασισμό που εκδηλώνει η συγκεκριμένη πράξη, καλεί την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να πάρει θέση πράττοντας τα αυτονόητα.

Η ανάρτηση των Αντιφασιστών ΠΑΟΚτζήδων στα κοινωνικά δίκτυα:

«Ο οπαδός ενός Συλλόγου, που ιδρύθηκε από ανθρώπους κατατρεγμένους και βασανισμένους από τις φασιστικές πρακτικές μιας ντόπιας και ξένης γενικευμένης μισανθρωπιάς, δεν μπορεί να μοιράζεται την ίδια θέση σε καμιά κερκίδα, σε κανένα πέταλο με υπανθρώπους και φασισταριά. Θέλετε δεν θέλετε ορισμένοι, πρέπει να καταλάβετε πως ο Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών τιμώντας τις 94χρονες προσφυγικές καταβολές του, είναι υποχρεωμένος να υπερασπίζεται την αντιρατσιστική και αντιφασιστική νομοτελειακή ταυτότητά του. Αντιληφθείτε, πως το να ορίζεται ο ΠΑΟΚτσής, ως αντιφασίστας, δεν αποτελεί ούτε κομματική ιδιότητα, ούτε υστερόβουλη εξυπηρέτηση πολιτικών συμφερόντων. Αποτελεί απόδειξη ανθρωπισμού. Περίμενουμε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τιμώντας το παρελθόν και την ιστορία του Συλλόγου, όπως και την αξιοπρέπεια του κόσμου που υπηρετεί, να πράξει το αυτονόητο»
«Antifa Fans of PAOK».




*Το βίντεο εδώ:
Φασιστικός Χουλιγκανισμός: Ανάγκασε Νεαρό Μουσουλμάνο Να Κάνει Κάνει Το Σταυρό Του
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.