Αντιγράφουμε και αναδημοσιεύουμε την δυσφορία που επικρατεί σε πολίτες του δήμου Θερμαϊκού (δεκάδες οι διαμαρτυρίες που δεχόμαστε στον ακτιβιστή) για την άρνηση εξυπηρέτησης που εισπράττουν από γιατρούς του Κέντρου Υγείας Μηχανιώνας, με την δικαιολογία πως λειτουργεί ως κέντρο εμβολιασμού Covid.
Οι αναρτήσεις και οι σχολιασμοί είναι αναρτημένοι στην Κίνηση Πολιτών Επανομής- για ευνόητους λόγους αποφεύγουμε να αναφέρουμε τα ονόματα των ταλαιπωρημένων συμπολιτών μας - και αφορούν υπολειτουργία και του Κοινοτικού Ιατρείου Επανομής.

Χθες στις 12:11 μ.μ. ·

Είναι τουλάχιστον εξωφρενικό και απαράδεκτο. Τηλεφωνώ στο κέντρο υγείας Μηχανιώνας για να κλείσω ραντεβού με τη γιατρό για συνταγογράφηση φαρμάκων και η απάντηση που παίρνω είναι πως επειδή έχει μετατραπεί σε κέντρο εμβολιασμού δεν μπορώ να δω ιατρό για να μου γράψει τα φάρμακα. Που σημαίνει ότι μπορεί να γλυτώσουμε από τον κορονοιό αλλά δεν πειράζει να πεθάνουμε από καρδιά ή κάτι άλλο. Δηλαδή εμβολιαζουμε τον κόσμο να γλυτώσει απο τον ιό και γράφουμε στα ............ όσους πάσχουν απο άλλες ασθένειες..


Μου αρέσει που έφτιαξαν και θεσμό οικογενειακού ιατρού. Κολοκύθια Χρήστο.


Ακριβώς το ίδιο είπαν και σε εμένα, πήρα την πρώτη μέρα πού ανοίγουν τα ραντεβού από 8 το πρωί και τελικά έπιασα γραμμή 12.30μμ..
Το ραντεβού που υπήρχε ήταν σε ένα μήνα και κάτι μέρες.. Ήταν το ποιο κοντινό..


Απαράδεκτοι... Δεν το σηκώνουν να σε ενημερώσουν έστω.

Δεν πρόκειται να κλείσουμε ραντεβού, βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Δυστυχώς δεν υπάρχουν γιατροί είναι όλοι απασχολημενοι με τον κορονοιο. Νοσηλευτριες δυστυχώς δεν υπάρχουν μια που έκλεινε τα ραντεβού αλλά σε έστελνε και από εκεί που ήρθες την μεταθεσα…
Δείτε περισσότερα


Δείτε αν λειτουργεί το ιατρείο Επανωμής .
Πρόσφατα από εκεί πήρα μια συνταγογράφηση.


για το ιατρείο Επανομής ρώτησα πριν λίγο και εγώ και μου είπαν να πάρω 15 Ιουλίου για να κλείσω για τον Αύγουστο.... καληνύχτα


εγώ είχα πάρει το κέντρο υγείας , μιλήσα με κάποια υπάλληλο ,είπα τι ήθελα και παρέλαβα τα χαρτιά από επάνομη.
Τώρα το πρόσφατα που είπα ίσως έχει δυο μηνες τώρα που το σκέφτομαι.
Μάλλον άλλαξαν τα πράγματα


Το ίδιο ακριβώς είπαν και σε εμένα, μόνο που δεν είναι πάλι σίγουρο για τον Αύγουστο.

Δεν λειτουργεί.


Κατά τα άλλα νοιάζονται για την υγεία μας


Βασικά νοιάζονται μόνο για τον εμβολιασμό. Όλα τα άλλα στις καλένδες.

Παράπονα στον Κικιλια

Παρτε τηλ το γιατρο που σας παρακολουθει κ ζητηστε να σας γραψει τα φαρμακα με αυλη συνταγογραφηση...

Η γιατρός που με παρακολουθεί που είναι και η οικογενειακή ιατρός, εμπλέκεται στον εμβολιασμό και το επόμενο ραντεβού μπορεί να είναι μετά από 2 ή 3 μήνες.

Μόνη λύση η επίσκεψη σε ιδιωτικό ιατρό φυσικά με πληρωμή.


Τηλεφώνησα καθ'υπόδειξιν τους στις 15-6 και μου έδωσαν ραντεβού στο κέντρο υγείας την 15-7. Μου είπαν στις 15 του μήνα ανοίγουν πάντα οι ημερομηνίες των ραντεβού και συνήθως την ίδια μέρα κλείνουν κιόλας λόγω μεγάλης ζήτησης!


Και εσύ εκεί βρήκες??

Εδώ εγχείρησης έχουν ακύρωση σε νοσοκομεία ΕΠΑΟΡΙΣΤΟΥ...η μητέρα μου ούτε ραντεβού για γνωστοποίηση προγραμματος δεν κάνουν για εγχείρηση ουροποιητικού...

Ίδια απάντηση και σε μένα! δυστυχώς υπολειτουργούν νοσοκομεία και κέντρα υγείας λόγω covid...σε οδηγούν στους ιδιώτες!



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.