par Panagiotis Grigoriou.https://reseauinternational.net/18/7/22

Ουκρανική συντριβή Antonov. Πρακτορείο «Intimate News», 17 Ιουλίου 2022.

Αυτές τις μέρες ο ίδιος ο ουρανός καταλήγει να καίγεται. Επειδή, εκτός από τις πυρκαγιές που άναψε το καθεστώς, άμεσα ή έμμεσα και που λυμαίνονται τα δάση μας από τη Στερεά Ελλάδα μέχρι την Κρήτη, αργά το απόγευμα του Σαββάτου, ένα ουκρανικό αεροσκάφος Antonov, σαν φούσκα φωτιάς, συνετρίβη μεταξύ Αντιφιλίππων και Παλαιοχωρίου. Ελληνική περιφέρεια Μακεδονίας κοντά στην Καβάλα, όταν φέρεται να φορτώθηκε με 12 τόνους πυρομαχικών, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες αρχικά.

Όσον αφορά το διαθέσιμο ρεπορτάζ, πληροφορίες από δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν ότι το πλήρωμα ήταν οκτώ άτομα. Ακολούθησαν αρκετές εκρήξεις και πυρκαγιές καθώς και πυκνός καπνός στη συνέχεια. Οι εκρήξεις αυτές συγκλόνισαν όλη τη νύχτα την περιοχή της Καβάλας, ενώ σήμανε συναγερμός για τις αναθυμιάσεις, καθώς είναι άγνωστο ακόμα το περιεχόμενο των ουσιών που απελευθερώθηκαν στην ατμόσφαιρα μετά τη συντριβή, η τελευταία μάλιστα κινηματογραφήθηκε από τους ντόπιους.

«Για δύο ώρες ακούγαμε εκρήξεις. Νιώσαμε εγκαύματα στα χείλη και τη γλώσσα μας. Ακούσαμε έναν εκκωφαντικό θόρυβο, μια μπάλα φωτιάς να πλησιάζει στη γη. Είδαμε την έκρηξη, αλλά αφού την ίδια ώρα υπήρχε μπλακ άουτ, δεν είδαμε τίποτα άλλο. Αν έπεφτε πιο κοντά, θα μας είχε τσακίσει το σπίτι. Δεν κοιμηθήκαμε όλο το βράδυ από το σοκ».

Ο Σταμάτης Κουρτέσης, που διατηρεί περίπτερο στους Αντιφιλίππους, ήταν από τους πρώτους που έφτασαν μαζί με άλλους ντόπιους στο σημείο του ατυχήματος, σχεδόν ταυτόχρονα με τους πρώτους πυροσβέστες, όπως λέει, αλλά οι κάτοικοι έφυγαν αμέσως, εκδιώχθηκαν επειγόντως. από τις αρμόδιες αρχές.

«Ο λαιμός μου έκαιγε… Στον ήχο, νομίσαμε ότι ήταν ελικόπτερο. Γυρίζουμε το κεφάλι και βλέπουμε ένα φως, ήταν το αεροπλάνο που φλέγεται» λέει χαρακτηριστικά και περιγράφει την πρώτη έκρηξη «σαν μανιτάρι φωτιάς και καπνού».

Στο διπλανό χωριό, το Παλαιοχώρι, ο Χρήστος Τσολακίδης δειπνούσε έξω με μια παρέα όταν άκουσε έναν δυνατό θόρυβο. «Είδαμε μια φλόγα στον ουρανό να χάνει υψόμετρο και να συντρίβεται. Στη συνέχεια, για δύο ώρες ακούγαμε συνεχείς εκρήξεις, ενώ μια αόριστη έντονη μυρωδιά κάλυψε την ατμόσφαιρα».
Ουκρανική συντριβή Antonov. Ελληνικός Τύπος, 17 Ιουλίου 2022.

Για την έναρξη των επιχειρήσεων μίλησε ο Αντιστράτηγος της Πυροσβεστικής Βορείου Ελλάδος Μάριος Αποστολίδης, εξηγώντας «ότι έχουν ήδη ανυψωθεί drones και ότι αρχίζουν να επιχειρούν οι τεχνίτες του Στρατού για να δώσουν τη συγκατάθεσή τους ή αλλιώς την απαγόρευσή τους να συνεχίσουν. , σύμφωνα με την απογραφή, γιατί τα εξειδικευμένα συνεργεία του Ελληνικού Στρατού σαρώνουν ήδη την περιοχή”.
«Υπάρχουν πυρκαγιές σε ακτίνα τουλάχιστον 500 μέτρων. Έχουμε απαγορεύσει την είσοδο στην περιοχή που δραστηριοποιούμαστε, οι κάτοικοι έχουν λάβει συμβουλές να μην πλησιάζουν, να είναι προσεκτικοί και να κρατούν κλειστά τα παράθυρα. Νιώσαμε εγκαύματα στα χείλη και τις γλώσσες μας, κι όμως φοράμε τις μάσκες μας. Δεν ξέρουμε τι μας επηρεάζει», είπε ο Μάριος Αποστολίδης.

Ως αποτέλεσμα, έχει επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας στην περιοχή και οι τοπικές αρχές αναμένουν την άφιξη της Ειδικής Μονάδας Πυρηνικής, Βιολογικής και Χημικής Άμυνας του Στρατού Ξηράς, η οποία θα ελέγξει τη λευκή σκόνη που είναι διάσπαρτη γύρω από τα συντρίμμια του αεροπλάνου και έτσι θα κυβερνήσει για την επικινδυνότητά του.

Στο μεταξύ, οι πυροσβέστες αναφέρουν ότι υπάρχει ισχυρή πυροθερμική φόρτιση γύρω από το αεροπλάνο και ταυτόχρονα από την πτώση των πυλώνων του ηλεκτρικού ρεύματος, πέρα ​​από το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην ηλεκτροδότηση, υπάρχει και αυτή η αμηχανία στο νερό παροχή στην περιοχή, γιατί τα αντλιοστάσια δεν τροφοδοτούνται πλέον με ρεύμα.

Το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο της Νις στη Σερβία και σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ανταποκριτής της ελληνικής τηλεόρασης της ΕΡΤ στο Βελιγράδι, «ο υπουργός Άμυνας της Σερβίας Nebojša Stefanović επιβεβαίωσε ότι το αεροπλάνο μετέφερε 11,5 τόνους πυρομαχικών.

«Πιο συγκεκριμένα, τα πυρομαχικά φορτώθηκαν στο αεροδρόμιο Μεγάλος Κωνσταντίνος στην πόλη Νις, στη νότια Σερβία. Πρόκειται για πυρομαχικά Σερβικής κατασκευής, τα οποία εξάγονται νόμιμα στο Μπαγκλαντές, καθώς το αεροπλάνο είχε απογειωθεί στις 10.20 ώρα Ελλάδας για Μπαγκλαντές με ενδιάμεσους σταθμούς στο Αμμάν και στο Ριάντ».

Αμέσως, ο γενικός πρόξενος της Ουκρανίας στη Θεσσαλονίκη, Βαντίμ Σαμπλούκ, μετέβη στον τόπο του δυστυχήματος, ενημερώνοντας τις ελληνικές αρχές «ότι τα οκτώ μέλη του πληρώματος ήταν όλα Ουκρανοί και ότι ο τελικός προορισμός του Antonov ήταν το Μπαγκλαντές».

Μόνο που άλλες αναφορές στην Ελλάδα κλίνουν περισσότερο προς μια δεύτερη εκδοχή των γεγονότων. «Το ουκρανικό μεταγωγικό αεροσκάφος An-12 που συνετρίβη 40 χλμ δυτικά της Καβάλας μετέφερε όπλα στην Ουκρανία και όχι στην Ιορδανία ή… Μπαγκλαντές, όπως ισχυρίζεται ο Σέρβος Υπουργός Άμυνας. Άμυνας».

«Οι ίδιοι οι Ουκρανοί, στις ημερήσιες αποστολές τους, δηλώνουν ότι η ουκρανική εταιρεία που έχει στην κατοχή της το αεροσκάφος, συνεργάζεται με το ΝΑΤΟ και ότι το αεροπλάνο συχνά εκτελούσε πολλές πτήσεις για λογαριασμό του ΝΑΤΟ. Ενώ αποκαλύπτεται επίσης, ότι το συγκεκριμένο αεροσκάφος της ουκρανικής εταιρείας φόρτωνε συνεχώς όπλα σε Σερβία και Βουλγαρία και τα μετέφερε στην Πολωνία, από όπου φυσικά αποστέλλονται στην Ουκρανία».

«Οι Ουκρανοί διευκρινίζουν ότι το αεροπλάνο ανήκε στην εταιρεία Meridian, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες στην ιστοσελίδα της, εκτελεί πτήσεις τσάρτερ σε όλο τον κόσμο και επίσης εκπληρώνει συμβάσεις με κυβερνητικούς και μη κυβερνητικούς οργανισμούς για τη μεταφορά ανθρωπιστικού φορτίου. Επιπλέον, συνεργάζεται στενά με τον ΟΗΕ και το ΝΑΤΟ για την παράδοση επειγόντων αγαθών, ιδίως στρατιωτικών αγαθών και αγαθών διπλής χρήσης. Ο ιστότοπος δεν αναφέρει το Μπαγκλαντές ή την Ιορδανία και σίγουρα δεν ήταν ανθρωπιστική αποστολή του ΟΗΕ».

«Τελικά, πώς είναι δυνατόν ένα ουκρανικό μεταφορικό αεροπλάνο να μεταφέρει όπλα στο… Μπαγκλαντές ή την Ιορδανία σε περιόδους πολέμου; Και ενώ οι Σέρβοι ισχυρίζονται ότι μετέφερε εκπαιδευτικά πυρομαχικά όλμου, τα γεγονότα τους διαψεύδουν, καθώς τα εκπαιδευτικά πυρομαχικά δεν περιέχουν αρκετό εκρηκτικό υλικό για να προκληθεί μια τέτοια έκρηξη όπως αυτή που έγινε. στο Παλαιοχώρι…»

Η αλήθεια είναι ότι το αεροπλάνο ήταν «άλογο εργασίας», «όπως περιγράφουν οι Αμερικάνοι ένα φορτηγό αεροπλάνο, ένα αεροπλάνο φορτίου που επρόκειτο να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Χρυσούπολης – Καβάλας, γιατί ακολουθούσε ακριβώς τον διάδρομο που σχεδιάζονταν να φτάσει εκεί. γης από τη Σερβία, για να φορτώσει εκεί επιπλέον οπλισμό από την Ελλάδα, ελληνικό ή ίσως αμερικανικό, με προορισμό την Ουκρανία».
Αρχεία του παρελθόντος, Έλληνες αεροπόροι του 1920. Αρχεία Μπουμπούλη, Αθήνα.

«Τελικά, το αεροπλάνο μεταφέρει 20 τόνους φορτίου και οι Σέρβοι παραδέχονται ότι μετέφερε μόνο 11,5 τόνους. Αυτά τα αεροπλάνα δεν εκτελούν τέτοιες μισοάδειες αποστολές φαίνεται. Ερχόταν λοιπόν στη Χρυσούπολη για να... φορτώσει». Παρεμπιπτόντως, οι Ρώσοι ξέρουν τα πάντα, αλλά μετά καταλαβαίνουν λίγο… την πολιτική ισορροπίας που ακολουθεί το Βελιγράδι.

Τέλος, ο παλιός δημοσιογράφος Σπύρος Χατζάρας, πρώην ανταποκριτής τόσο στη Σερβία όσο και στη Ρωσία, άριστος γνώστης των Βαλκανίων, προτείνει με τη σειρά του ένα άλλο πιθανό σενάριο.

«Όλοι γνωρίζουν στη Σερβία ότι η αντικατάσταση του Aleksandar Vulin από τον Nebojša Stefanović στο Υπουργείο Άμυνας από τις 28 Οκτωβρίου 2020 έγινε μετά από αίτημα των Αμερικανών. Όλοι γνωρίζουν ότι ο επικεφαλής της SDB Jovan Stanišić, της Υπηρεσίας Πληροφοριών την εποχή του Μιλόσεβιτς, ήταν διπλός πράκτορας και ότι εργαζόταν για τη CIA».

«Όλοι ξέρουν ότι η σερβική κυβέρνηση είναι ένα ελβετικό τυρί… τρύπες, γεμάτη Κροάτες πράκτορες. Έτσι, η Κροάτισσα πράκτορας Dijana Hrkalović, αυτή που ο Vučić διόρισε υφυπουργό της αστυνομίας και που δικάζεται για τις σχέσεις της με τη μαφία, αποκάλυψε πρόσφατα ότι ο υπουργός Nebojša Stefanović άκουσε τις συνομιλίες του προέδρου της κυβέρνησης Aleksandar Vučić… το όνομα των Αμερικανών.

«Ως εκ τούτου, αυτό που πραγματικά μετέφερε το αεροπλάνο καθώς και τον τελικό του προορισμό, το ξέρουν οι Αμερικανοί που το φόρτωσαν, καθώς και οι Ρώσοι που το κατέρριψαν με τον δικό τους τρόπο».

«Αυτό που λέει από τότε το υπουργείο του στο Βελιγράδι… ο πράκτορας Nebojša Stefanović δεν έχει σημασία».

" Υστερόγραφο. Κάτι με κάνει να πω ότι η αιτία της συντριβής ήταν στα καύσιμα του και… ότι αεριζόταν καλά και πραγματικά».

Προφανώς, κάτω από την κάστα των σατανισμένων, η ελληνική χώρα υπό την Χαζαρία της Αθήνας, καταλήγει να καίγεται. Οι πυρκαγιές που ξεκίνησε το καθεστώς και λυμαίνονταν τα δάση μας στην Κρήτη, ξεκίνησαν ακριβώς από εκεί που οι κάτοικοι είχαν αντιταχθεί σθεναρά στην εγκατάσταση γερμανικών ανεμογεννητριών. Οι δήμαρχοι της περιοχής κάνουν λόγο για πολλαπλό και εμπρησμό. Ακριβώς όπως πριν από ένα χρόνο, όταν το καθεστώς έκαψε σχεδόν το μισό νησί της Εύβοιας.

Και στη Θεσσαλία, εκτός από τις ανεμογεννήτριες του Τέταρτου Ράιχ, οι Ισραηλινοί εγκαθιστούν φωτοβολταϊκά σε πολλές χιλιάδες εκτάρια, καλεσμένοι από τον... ξάδερφό τους, τον φίλο βιαστών και παιδεραστών Μητσοτάκη. Ιστορία επίσης… να μην επιτρέπει πλέον στην Ελλάδα να καλλιεργεί για να διασφαλίζει την επισιτιστική της κυριαρχία.

Αυτές τις μέρες ο ίδιος ο ουρανός σίγουρα καταλήγει να καίγεται. Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε... να κάνετε μια πόζα στο Πολεμικό Μουσείο της Αθήνας, να αναλογιστείτε τα αρχεία του παρελθόντος, ακόμη και να πιείτε έναν καφέ στη βεράντα του.

Δεν γεννηθήκαμε από την τελευταία βροχή, ούτε καν από την τελευταία φούσκα φωτιάς!

πηγή : Ελληνική Κρίση


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.