του Vincent Gouysse /reseau international

Είναι επίσημο, ο πληθυσμός τεσσάρων πρώην περιοχών της Ουκρανίας μόλις ψήφισε συντριπτικά υπέρ της ένταξής τους στη Ρωσική Ομοσπονδία... Υποστήριξη για τη Ρωσία: 93% για το «ναι» στην περιοχή Zaporozhye, 87% στην Kherson

Κατά την άποψη των παρόντων διεθνών παρατηρητών, η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε με τρόπο «απόλυτα σύμφωνα με τα γενικά αποδεκτά πρότυπα» και με «υψηλό επίπεδο δραστηριότητας των πολιτών».1 .

«Αυτές οι δημοσκοπήσεις «ανταποκρίνονται σε όλα τα κριτήρια της δημοκρατίας», θεωρεί ο Ισπανός παρατηρητής Fernando Moragon. «Η Δύση δεν μπορεί να φανταστεί τι πραγματικά συμβαίνει. Στο εσωτερικό, βλέπουμε μια παρακμή της δημοκρατίας, και αυτό που βλέπουμε εδώ είναι πραγματική δημοκρατία», είπε σε συνέντευξη Τύπου.2 .

Αλλά δεν είναι μόνο η δυτική «πρότυπο» αστική δημοκρατία που παίρνει νερό σε αυτή την περίπτωση… Η Ουάσιγκτον (η οποία έδειξε ότι είχε τόσο καλές προθέσεις σε όλο το έργο Nordstream 2) μπορεί να έχει ήδη υιοθετήσει την τελική της κύρωση κατά της Ρωσίας: το σαμποτάζ του Nordstream 1 και 2! Καμία προσβολή στον απαίσιο κλόουν ναρκομανή από το Κίεβο που κατηγορεί τη Ρωσία απόψε ότι διεξήγαγε αυτές τις δολιοφθορές, ενώ το μόνο που έπρεπε να κάνει ήταν να κόψει τις πύλες!!!…3 .


«Η καταστροφή που σημειώθηκε την ίδια μέρα ταυτόχρονα σε τρεις αγωγούς φυσικού αερίου του συστήματος Nord Stream είναι άνευ προηγουμένου. Δεν είναι ακόμη δυνατό να εκτιμηθεί το χρονοδιάγραμμα για την αποκατάσταση της υποδομής μεταφοράς φυσικού αερίου», δήλωσε η Nord Stream AG. Το ένα από τα περιστατικά σημειώθηκε στην αποκλειστική οικονομική ζώνη της Δανίας και το άλλο σε αυτή της Σουηδίας, οι αρχές των χωρών αυτών δεν ανακοίνωσαν τα αίτια των διαρροών. Η σουηδική αστυνομία ξεκίνησε προκαταρκτική έρευνα για πιθανή δολιοφθορά. Συνέπειες. Το σεισμολογικό κέντρο εξήγησε ότι στην περιοχή των διαρροών καταγράφηκαν ισχυρές εκρήξεις και εικόνες μεταδόθηκαν από τοπικά ΜΜΕ.4 .

Έτσι, υπάρχει περισσότερο από ποτέ νερό στο αέριο μεταξύ της Ρωσίας και της Δύσης, η τελευταία (ιδιαίτερα στην ευρωπαϊκή ήπειρο) πρέπει να προετοιμαστεί, ακόμη περισσότερο μετά από αυτό το τσάκισμα της σχεδίας των μέδουσες του Ατλαντικού, για έναν χειμώνα 2022-2023 δυναμικά. ιδιαίτερα επικίνδυνο, προοίμιο ενός πολύ μεγαλύτερου οικονομικού και κοινωνικού χειμώνα... «Ο χειμώνας έρχεται»!...

Vincent Gouysse , για το http://www.marxisme.fr



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.