Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Ρώσου Προέδρου, [ https://bit.ly/3ZeydNT ] η Ελλάδα βρίσκεται μεταξύ των χωρών στις οποίες οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι έχουν εγκατεστημένα #πυρηνικά όπλα, πράγμα που οι ανεκδιήγητοι της κυβέρνησης, βρισκόμενοι στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, υποθέτω ότι επικροτούν - εκτός κι αν βγουν αύριο να μας πουν ότι ο Πρωθυπουργός δεν το γνώριζε! Με τόσα και τόσα που αγνοεί ο ανέμελος #Μητσοτάκης, θα μπορούσαμε να το ακούσουμε κι αυτό!
Οι άλλοι, από την #αντιπολίτευσης_της_πλάκας, μείζονα κι ελάσσονα, είτε κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου είτε κάνουν τα παγώνια. Ο καθένας μας διαλέγει και παίρνει.
Το κρίσιμο ερώτημα είναι αν μπορούν να συμβαίνουν τέτοιες φρικαλεότητες ερήμην του ελληνικού λαού!

(Στη φωτογραφία ο Σλιμ Πίκενς από τα γυρίσματα της ταινίας του Στάνλεϊ Κιούμπρικ, "S.O.S. Πεντάγωνο Καλεί Μόσχα" -αλλά δεν είναι όλα σινεμά, μωρό μου!)





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.