Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε χθες στον Αντ1 ο Πάνος Καμμένος, πρώην συνεταίρος του Τσίπρα στην "πρώτη φορά αριστερά" κυβέρνηση που έγραψε στα παλιά της υποδήματα το περήφανο 61,3% του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015.

Σ'αυτήν ξεδιπλώνει με προκλητική ειλικρίνεια τον τρόπο με τον οποίο παραδόθηκε η χώρα στους Αμερικάνους, παραχωρώντας αναίσχυντα και δουλικά διευκολύνσεις για αμερικανικές βάσεις στη Σούδα, λιμάνι Αλεξανδρούπολης, στρατιωτικές εγκαταστάσεις σε Στεφανοβίκιο και για τα αμεριναμικά και Νατοϊκά UAV.

Από τα βιντεάκια που παραθέτουμε και περιέχει τις ομολογίες Καμμένου φανερώνονται πλέον οι ρόλοι που έπαιξαν οι Τσίπρας και Βαρουφάκης αλλά και ο ίδιος ο συντευξιαζόμενος. Γίνεται γνωστό ότι ο Βαρουφάκης ήταν έτοιμος για το GREXIT με τις ευλογίες και παραινέσεις Σόϊμπλε και Μέρκελ ενώ ο Τσίπρας με διαμεσολαβητή τον Καμμένο δίνει τα κλειδιά της χώρας στις ΗΠΑ μπαίνοντας με τις υποδείξεις και την βοήθειά τους στο τρίτο μνημόνιο, σε αντίθεση με την εντολή του ελληνικού λαού.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα:
@chris.ivanovits #προδοσια #δημοψηφισμα #δημοψηφισμα2015 #τσιπρας #συριζα #ελλαδα🇬🇷 #ιστορια #fyp #foryoupage #tiktok #tsipras #syriza#CapCut ♬ πρωτότυπος ήχος - Χρήστος Ιβάνοβιτς



Η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών

Ενδιαφέρον αποκτά και η αποκάλυψη πως το όνομα στους Σκοπιανούς παραδόθηκε από τον Σύριζα και Τσίπρα μετά από την υπόσχεση που έλαβε από τους Γερμανούς ότι θα λάμβανε το Νόμπελ Ειρήνης.
@chris.ivanovits #προδοσια #πρεσπες #τσιπρας #συριζα #ελλαδα🇬🇷 #σκοπια #tsipras #syriza #fyp #foryoupage #tiktok #hellas🇬🇷tiktok #prespes ♬ πρωτότυπος ήχος - Χρήστος Ιβάνοβιτς


Τί να πει κανείς πλέον για αυτούς τους Νενέκους.

ΑΙΣΧΟΣ!!! ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ !!! ΝΤΡΟΠΗ!!!

Θα κινηθεί διαδικασία εναντίον των πρωταγωνιστών της εθνικής μειοδοσίας για εσχάτη προδοσία;



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.