Με επίκαιρη ερώτησή της η βουλευτής της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ Έλενα Καραγεωργοπούλου αποδόμησε τις δήθεν διευκολύνσεις των δύο μηνών προς τους δανειολήπτες των πληγεισών από τις πλημμύρες συμπολιτών μας της Θεσσαλίας.
Η βουλευτής της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ κατηγόρησε πως με την πολιτική της η κυβέρνηση Μητσοτάκη κλείνει για άλλη μια φορά στις τράπεζες, ενώ για άλλη μια φορά δείχνει την αναλγησία της καταδικάζοντας όσους συμπολίτες μας κινδυνεύουν με κατασχέσεις.
Ο υφυπουργός Θεοχάρης Θεοχάρης με την απάντησή του, ουσιαστικά επιβεβαίωσε τις απόψεις της βουλευτού της ΠΛΕΥΣΗΣ τονίζοντας την αναγκαιότητα της ευρωστίας των τραπεζών και της ολοκλήρωσης των διαδικασιών των πλειστηριασμών και κατασχέσεων που βοηθούν σ'αυτό. ΝΤΡΟΠΗ!!
Δείτε το βίντεο:
   



 Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.