Την απογοήτευση, την οργή και τον θυμό των χιλιάδων συμπολιτών μας της Θεσσαλίας και όλης της Ελλάδας εξέφρασε με την σημερινή επίκαιρη ερώτησή της η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερία Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Όλες οι ερωτήσεις που βασανίζουν του κατεστραμένους από τις πλημμύρες σε Βόλο, Λάρισα, Καρδίτσα, Παλαμά βρήκαν τον εκφραστή τους στην σημερινή τοποθέτηση της Ζωής.
Πού πήγαν τα λεφτά για τα αντιπλημμυρικά κ. Μητσοτάκη, κ. Σταϊκούρα, κ. Αγοραστέ, κ. Μπέο;
Οι επαναλαμβανόμενες συγνώμες που δεν έχουν πλέον κανένα ουσιαστικό αντίκρυσμα αφού η μία τραγωδία διαδέχεται την άλλη σε ένα κράτος που δεν μπορεί να είναι περήφανο για την προστασία που παρέχει στους πολίτες του.
Τί έχεις να μας πεις με τα χαμόγελα και την ευχάριστη ατμόσφαιρα στις Βρυξέλλες για την βοήθεια που επιχαίρεις που έλαβες από την Ευρώπη, όταν τα κονδύλια είναι αυτά που οι κυβερνήσεις σου από ανικανότητα δεν μπόρεσαν να εκταμιεύσουν;
Δείτε το απόσπασμα από την συγκλονιστική τοποθέτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ που πραγματικά υπερασπίζεται την κοινωνία και στη Βουλή!






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.