Μίσος 1
Φωτο αριστερά:  Παλαιστίνιοι πολίτες της Γάζας συνελήφθησαν από δυνάμεις κατοχής του Ισραήλ.
Ένας από τους Παλαιστίνιους κρατούμενους που αφέθηκαν ελεύθεροι σήμερα το πρωί  λέει στο CNN:
Οι στρατιώτες κατοχής μας έγδυσαν όταν μας συνέλαβαν στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας, μας έβαλαν σε φορτηγά και μας πήγαν στην ακτή αφού μας έδεσαν τα μάτια.  Μας έβαλαν στο κρύο, χωρίς ρούχα, και μείναμε μέχρι τις 12 το πρωί δεμένοι χωρίς να κουνηθούμε. Έπειτα διέταξαν κάποιους από εμάς να επιστρέψουμε σπίτι και άλλους τους κράτησαν. Επιστρέψαμε με τα πόδια, γυμνοί, και με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι τα περισσότερα σπίτια από τα οποία φύγαμε είχαν καεί και κλαπεί.

Φωτο δεξιά: Ισραηλινοί βάζουν τα παιδιά τους να γράφουν μηνύματα μίσους σε οβίδες που θα πλήξουν παλαιστινιακούς στόχους και δείχνουν πως να σκοτώνουν παιδιά ίδιας ή και μικρότερης ηλικίας


Μίσος 2

Ο αρχιραβίνος του Ισραήλ Ντέιβιντ Λάου γράφει ένα μήνυμα μίσους σε μια οβίδα πυροβολικού που θα εκτοξευθεί στις πυκνοκατοικημένες γειτονιές της Γάζας: 

«Για την ανύψωση της δύναμης του Ισραήλ και την εκδίκηση των υπηρετών του χύθηκε αίμα. Σε προσευχή για την επιτυχία των προστατών της αγίας μας γης».


Βομβαρδισμοί σε εκκλησίες


Τοποθέτηση εκρηκτικών και ανατίναξη της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου της Γάζας


Επίθεση με βόμβες λευκού φωσφόρου σε σχολείο.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.