του ακτιβιστή



Η εγκατάλειψη του κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας, ιδιαίτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα, κατά το οποίο αποσύρθηκε ακόμα και η υποτονική φύλαξη που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια, οδήγησε σε οργανωμένο πλέον πλιάτσικο από διάφορους....

Εκτός από την αφαίρεση ότι υλικού κάποιας αξίας υπήρχε, παρατηρείται και κοπή των τεράστιων και ηλικίας δεκάδων ετών δέντρων που βρίσκονται μέσα στο κάμπινγκ.

Και προφανώς η κοπή γίνεται για να χρησιμοποιηθούν ως καυσόξυλα, καταστρέφοντας τον υπέροχο πνεύμονα του Θερμαϊκού.

Η κάμερα του ακτιβιστή κατέγραψε την ανίερη και εγκληματική πράξη καθώς και την κλοπή ΟΛΩΝ πλέον των μεταλλικών σχαρών του κάμπινγκ, που κάποιοι γνωστοί - άγνωστοι τις κλέβουν για να τις πουλήσουν για σκραπ.

Ο μαρασμός του κάμπινγκ που άλλοτε αποτελούσε το σήμα κατατεθέν της περιοχής προκαλεί οργή και θλίψη. Και ιδιαίτερα προς το ΤΑΙΠΕΔ το οποίο διαχειρίζεται την τύχη του, αδιαφορώντας για τις καταστροφές και προφανώς νοιάζεται μόνο για την μεταβίβασή του. Όπως δε πρόσφατα δήλωσε ο πρόεδρος του Ταμείου Στέργιος Πιτσιόρλας αποφασίστηκε το επόμενο δίμηνο να γίνει ο διαγωνισμός για την παραχώρησή του χωρίς να αλλάξει χρήση.








Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.