Λάβαμε μέηλ, που προφανώς έχουν αποσταλλεί και σε χιλιάδες άλλους  με το οποίο καλούν, χρησιμοποιώντας τους λογότυπους του Verify by VISA και MasterCard Secure Code, να επιβεβαιώσουμε τα στοιχεία των καρτών μας.
Το δόλωμα είναι πως μας πληροφορούν (ΨΕΥΔΩΣ) πως η λειτουργία της κάρτας μας έχει ανασταλεί και υπάρχει κίνδυνος, αν δεν δώσουμε τα ζητούμενα προσωπικά στοιχεία, να ακυρωθεί "επ'αόριστον".

Όπως καταλαβαίνετε είναι ακόμα μια προσπάθεια εξαπάτησης από τους διάφορους "παπατζήδες".
Καλούμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος να παρέμβει για να γλιτώσει πολλούς συνανθρώπους μας (εύπιστους) από το δόκανο που έστησαν οι απατεώνες.
Το ηλεκτρονικό μήνυμα ήρθε από την ακόλουθη διεύθυνση αλλά μπορεί (προφανώς) να χρησιμοποιούνται και διαφορετικές διευθύνσεις:
"Customer Service" <customerservice-id10001@zejrzetgeey.com>

ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ και ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΤΟΜΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ.

* Η φωτο είναι ακριβής από το μέηλ που κυκλοφορεί.

ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.