Δεν λέει να το βάλει κάτω η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου. Με ενέργειες που βέβαια δεν προβάλλονται από το μιντιακό κατεστημένο συμπεριλαμβανομένης και της Συριζαίϊκης πλέον ΕΡΤ, δίνει μάχη  κατοχύρωσης της δημοκρατίας με την σύσταση του Νομικού Φορέα που εξήγγειλε αλλά και κατά της διαπλοκή και νεοδιαπλοκής. Στα πλαίσια αυτά είχε  προγραμματισμένη  συνάντηση χθες το μεσημέρι με την Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, κα Ανδρονίκη Θεοτοκάτου. Την ενημέρωσε για τον νέο, υπό ίδρυση, νομικό φορέα διεκδίκησης της Δικαιοσύνης και υπεράσπισης του Δημοσίου Συμφέροντος καθώς και για το ζήτημα του Ελληνικού.
Εξερχόμενη του γραφείου της Προέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε:

"Ενημέρωσα την Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου σχετικά με τον νέο, υπό ίδρυση, νομικό φορέα διεκδίκησης της Δικαιοσύνης και υπεράσπισης του Δημοσίου Συμφέροντος.

Επίσης, την ενημέρωσα για τις πρωτοβουλίες μας σχετικά με την υπόθεση του Ελληνικού. Ένα νέο σκάνδαλο που εκκρεμεί ενώπιον της Δικαιοσύνης και απαιτεί την άσκηση όλων των αρμοδίων λειτουργιών προκειμένου να προστατευθεί το Δημόσιο Συμφέρον και η Δημόσια Περιουσία απ’ αυτό το νέο κακούργημα που διαπράττεται με ευθύνη και της νέας Κυβέρνησης και του Προέδρου της Δημοκρατίας και κάθε εμπλεκόμενου που προωθεί την τόσο επιζήμια Σύμβαση εκποίησης-ξεπουλήματος της Δημόσιας Περιουσίας και του φιλέτου του Ελληνικού".

Ως γνωστόν η Ζωή Κωνσταντοπούλου και οι δικηγόροι Δημήτρης Κλούρας – τέως Γεν. Γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας, Φώτης Μαζαράκης και Κώστας Ζηκογιάννης, ιδρυτικά μέλη του νομικού φορέα υπεράσπισης της Δικαιοσύνης που συστήνεται με πρωτοβουλία της Πλεύσης Ελευθερίας, δυο μέρες πριν επισκέφθηκαν την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κυρία Ξένη Δημητρίου-Βασιλοπούλου και προέβησαν σε επίσημο διάβημα για το έγκλημα ξεπουλήματος του Ελληνικού.

Εξερχόμενη της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε:

"Καμμία εξουσία και κανένας αρμόδιος φορέας δεν δικαιούται να παριστάνει τον ανήξερο, τον ανίδεο ή τον ανενημέρωτο. Υπάρχουν ευθύνες σε κάθε δημόσια, πολιτειακή και συνταγματική λειτουργία. Υπάρχει ευθύνη στον καθένα μας να προστατεύσουμε την Δημόσια Περιουσία και Ιδιοκτησία και το Δημόσιο Συμφέρον από τη σύληση η οποία δρομολογείται".

Θα ακολουθήσει σειρά συναντήσεων και διαβημάτων προς άλλους αρμόδιους θεσμικούς φορείς.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.