Καλά τα νέα για τους άντρες που  αυτοϊκανοποιούνται... με τα χέρια τους. Σύμφωνα με νέα έρευνα του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ που δημοσιεύθηκε στην Ευρωπαϊκή Ουρολογία, οι άνδρες που κορυφώνονται 21 φορές και περισσότερο ανά μήνα μπορεί να έχουν μειωμένο κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου του προστάτη. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η πιθανότητα των ανδρών να συρρικνώσουν την ασθένεια μειώθηκε κατά ένα τρίτο!
Για τη μελέτη, 31.925 άνδρες σε περίοδο 18 ετών έλαβαν ερωτηματολόγια για τη λήψη πληροφοριών σχετικά με τη συχνότητα εκσπερμάτωσης κατά τη διάρκεια του έτους που ερευνήθηκαν.Το δείγμα αποτελούσαν άντρες μεταξύ των ηλικιών 20-29 και 40-49 .
Οι ερευνητές βρήκαν μια συσχέτιση μεταξύ του αριθμού των χρόνων που ο άνθρωπος αυνανίζεται και της συχνότητας εμφάνισης περιπτώσεων καρκίνου του προστάτη. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα της IFLScience, προηγούμενες μελέτες έχουν δείξει ότι μια υγιής σεξουαλική ζωή αποτρέπει τον καρκίνο, αλλά αυτές οι νέες πληροφορίες υποδηλώνουν ότι υπάρχει ένας "χρυσός αριθμός" για το πόσες φορές ένας άνθρωπος πρέπει να κλιμακωθεί ανά μήνα. Αν και δεν είναι επιβεβαιωμένο, ορισμένοι ερευνητές πιστεύουν ότι ο οργασμός εξαλείφει τις τοξίνες που καθορίζουν τον καρκίνο και οι οποίες μπορεί να δημιουργηθούν στον προστάτη.

Αν και χρειάζεται να διεξαχθεί περισσότερη έρευνα, η εξέλιξη αυτή είναι  ενδιαφέρουσα, δεδομένου ότι ένας στους επτά άντρες στις Η.Π.Α. αναμένεται να αναπτύξει καρκίνο στη ζωή του. Αν και αυτή η στατιστική είναι χαμηλότερη από πολλούς άλλους καρκίνους, εξακολουθεί να είναι μια σοβαρή διάγνωση που μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο αν αφεθεί χωρίς θεραπεία.
Εάν ένας άνθρωπος επιδιώκει να μειώσει τον κίνδυνο για καρκίνο του προστάτη, μπορεί να επιλέξει να τρώει περισσότερα πλούσια σε χρώματα, βιολογικά φρούτα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς,σπόρους, όσπρια και φύτρα και να διατηρήσει την κατανάλωσή του σε χορτοφάγα κρέατα και αυγά στο ελάχιστο . Επιπλέον, οι ασκήσεις νοημοσύνης και η άσκηση   έχουν αποδειχθεί ότι μειώνουν τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου μακροπρόθεσμα.
Φυσικά, οι κύριοι τώρα έχουν το πράσινο φως για να αυνανίζονται - για λόγους υγείας, φυσικά.

+ European Urology


πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.