Με δελτίο τύπου η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Θερμαϊκού, εμμέσως πλην σαφώς, θέτει προ των ευθυνών τους, εγκαλώντας, τη δημοτική αρχή και τη μείζονα αντιπολίτευση γιατί δεν υιοθέτησαν αίτημα της κυβέρνησης για κατάθεση των αποθεματικών του Δήμου Θερμαϊκού στην Τράπεζα της Ελλάδας.
Το δελτίο τύπου:
Σε έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θερμαϊκού την Τετάρτη 4/10/17 αποφασίστηκε,με την σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας και της μείζονος αντιπολίτευσης,εξαίρεση η τοποθέτηση της συμπολιτείας Θερμαϊκού δια του Σπύρου Κουζινόπουλου, η άρνηση του δήμου να προχωρήσει σε κατάθεση των ταμειακών αποθεματικών του δήμου στην τράπεζα της Ελλάδας,όπως ζήτησε η γενική γραμματεία δημοσιονομικής πολιτικής για όλους τους φορείς της γενικής κυβέρνησης (άρα και των ΟΤΑ) για σύναψη συμβάσεων βραχυπρόθεσμων repos με σκοπό την δημιουργία ταμειακής ρευστότητας
Το επιτόκιο είναι της τάξης του 3,15% πολύ μεγαλύτερο από το 1,75% που προσφέρουν οι εμπορικές τράπεζες όπου βρίσκονται αυτή την στιγμή κατατεθειμένα τα διαθέσιμα του δήμου.
Στο βωμό μια στείρας “γαλαζοπράσινης” αντιπολίτευσης που εκφράζεται με τις εξαλλοσύνες του Πατούλη της ΚΕΔΕ δυστυχώς ο δήμος επιλέγει να θυσιάσει ακόμα και το όφελος του δήμου,εκατό με εκατόν πενήντα χιλιάδες,επιπλέον από απόδοση τόκων,για να εξυπηρετήσει πολιτικές σκοπιμότητες.
Γιατί κύριε δήμαρχε? Γιατί κύριες και κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι? 

Σύριζα ΟΜ Θερμαϊκού 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.