«Ξεκαθαρίζουμε στους Αμερικανούς και σε άλλους Δυτικούς ότι οι προσπάθειες να επιβραδύνουν την ειδική μας επιχείρηση και να προκαλέσουν τη μεγαλύτερη δυνατή ζημιά στις ρωσικές μονάδες και στις μονάδες της DPR και της LPR θα αναχαιτιστούν με σκληρό τρόπο», δήλωσε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Ριαμπκόφ.

Σε δηλώσεις του στο ρωσικό Tass σημείωσε, ακόμη, ότι το Κρεμλίνο θα αντιμετωπίσει τα οχήματα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ - που μεταφέρουν όπλα στην Ουκρανία - ως νόμιμους στρατιωτικούς στόχους.

«Προειδοποιούμε ότι τα οχήματα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ με όπλα που κινούνται στο ουκρανικό έδαφος θα θεωρηθούν από εμάς ως νόμιμοι στρατιωτικοί στόχο», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με το ρωσικό αφήγημα, στις 24 Φεβρουαρίου ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε μια «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» σε απάντηση στο αίτημα για βοήθεια των επικεφαλής των «δημοκρατιών του Ντονμπάς». Η Μόσχα ισχυρίζεται πως δεν σχεδιάζει να καταλάβει ουκρανικά εδάφη, αλλά στοχεύει στην αποστρατιωτικοποίηση και την αποναζιστικοποίηση της χώρας.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.