Του Γιώργου Νικολαΐδη

Με σύμμαχο τις άριστες καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε ο διήμερος ιστιοπλοϊκός αγώνας από τον ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΑΚΤΗΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ και σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, υπό την αιγίδα και την υποστήριξη του Δήμου Θερμαϊκού. Αφιερωμένος στην μνήμη του διεθνώς διακεκριμένου αθλητή μας Στράτου Κοσμόγλου καθώς και στη γενέθλια μέρα της Περαίας, συνεχίζοντας μια παράδοση 27 χρόνων.



Οι ικανότατοι, υποδειγματικοί και πειθαρχημένοι νεαροί αθλητές και αθλήτριες, συμμετείχαν σε όλες τις κατηγορίες σκαφών. Από τα μονού πληρώματος optimist και laser 4 και laser 6 έως και τα διπλού πληρώματος 420, κερδίζοντας με την συμμετοχή τους ανεξαρτήτως κατάταξης μια μοναδική εμπειρία ευγενούς συναγωνισμού και άθλησης στην υπέροχη θάλασσα του Θερμαϊκού.

Συμμετείχαν:

71 Αθλητές από 8 έως 22 ετών,

66 αγωνιστικά σκάφη,

9 Ναυτικοί όμιλοι,

1 σκάφος ανοιχτής θάλασσας (σκάφος επιτροπής),

10 σκάφη διαιτησίας και ασφαλείας,

3μελής επιτροπή αγώνων με επικεφαλής τον κ. Παυλίδη Γιάννη και την γραμματειακή υποστήριξη,

3μελής επιτροπή ενστάσεων με επικεφαλής την κ. Δεληγιάννη Νικολέτα.


Ο Ναυτικός Όμιλος Ακτής Θερμαϊκού, με 27 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο ναυταθλητικό χώρο, συνεχίζει και φέτος το χειμώνα τις αθλητικές του δραστηριότητες. Είναι ενεργό μέλος της ελληνικής ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας και της ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ, με πολλές διακρίσεις σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο.

Οι άνθρωποί του, με την αγάπη τους για την θάλασσα και τον αθλητισμό, προάγουν τις ναυταθλητικές αξίες και συμβάλλουν στην διάδοση των αθλημάτων νερού και στην προστασία του περιβάλλοντος. Ο ΝΟΑΘ περιλαμβάνει αθλήματα της ιστιοπλοΐας και του SUP με παιδικά τμήματα ανάπτυξης, εφηβικά αγωνιστικά τμήματα και τμήματα ενηλίκων καθημερινής εκγύμνασης. Στόχος ως Ναυτικός Όμιλος Ακτής Θερμαϊκού είναι να αναδείξει αυτά τα αθλήματα παράλληλα με την περιοχή του Δ. Θερμαϊκού. 



 Δείτε το σχετικό μας βίντεο πατώντας ΕΔΩ





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.