Σε μια λυσσώδη προσπάθεια να θάψουν για δεύτερη φορά τα 57 θύματα του Εγκλήματος των Τεμπών επιδίδεται τις τελευταίες ώρες η πλειοψηφία των κυβερνητικών βουλευτών στην Εξεταστική Επιτροπή, που συνεπικουρούνται μάλιστα από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Το θέμα εξαίρεσης της Ζωής Ζωή Κωνσταντοπούλου - Zoe Konstantopoulou από την Εξεταστική Επιτροπή για τη διερεύνηση του Εγκλήματος των Τεμπών έθεσε ο κ. Πλεύρης με την πρόφαση ότι η Ζωή αφιλοκερδώς είναι συνήγορος των οικογενειών τριών εκ των θυμάτων του εγκλήματος κι αυτό συνιστά κώλυμα καθώς "μεροληπτεί" υπέρ των θυμάτων.
Και δεν αποτελεί κώλυμα που όλα τα μέλη του Προεδρείου της Επιτροπής προέρχονται από τη ΝΔ !!!

Πρόκειται για μια εξοργιστική, στην επινόηση και στην εκτέλεσή της, ραδιουργία και τέχνασμα ώστε η Εξεταστική Επιτροπή, με την δοσμένη σύνθεσή της και απομακρυνόμενης της μοναδικής φωνής που σθεναρά στέκεται στο πλευρό της αποκάλυψης της αλήθειας και της απόδοσης ευθυνών και επιβολής τιμωρίας στους ενόχους, να αποδώσει λευκές περιστερές, λειτουργώντας για ακόμη μια φορά ως πολιτικό πλυντήριο, τους υπουργούς που ενέχονται.
Αυτούς που με τις πράξεις αλλά κυρίως με τις παραλείψεις τους "προκάλεσαν" το τραγικό δυστύχημα που είχε σαν συνέπεια την απώλεια των 57 ζωών συμπολιτών μας.

Ασκείται ένα τεράστιο μπούλινγκ απέναντι στη μοναδική βουλευτή από την Πλεύση Ελευθερίας που συμμετέχει στην επιτροπή.
Ο άξεστος και προκλητικός Πρόεδρος της Επιτροπής, αυτός ο ανεκδιήγητος Μαρκόπουλος μετέρχεται όλων των μεθόδων ώστε να μην τοποθετηθεί και μιλήσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Αφαιρεί τον λόγο, γίνεται χυδαία προσβλητικός και όλα αυτά προφανώς τα κάνει με τις οδηγίες του αρχηγού του Μητσοτάκη αλλά και με την ανοχή αν όχι συμπαράσταση των βουλευτών των κομμάτων της αντιπολίτευσης που προφανώς τους εξυπηρετεί η απομάκρυνση της Ζωής και το κουκούλωμα της υπόθεσης του εγκληματος.

Η ντροπή είναι μια λέξη που δυστυχώς δεν μπορεί να περιγράψει την δυστοπική κατάσταση που διαμορφώνεται στις συνεδριάσεις της Εξεταστικής Επιτροπής, που παραπέμπει σε άλλες χώρες ή επί το ακριβέστερον σε άλλους χρόνους.

Δείτε το βίντεο από την χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής:




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.