Η ήρεμη δύναμη που συγκροτεί η κοινοβουλευτική Ομάδα της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ξαναχτύπησε. Χθες στην Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων, όπου συζητείται το Σ/Ν του Υπουργείου Οικονομικών που δήθεν θα διευκολύνει τους δανειολήπτες αλλά στην ουσία έχει και πάλι στόχο να κάνει πλάτες στους διαπλεκόμενους συνεταίρους του συστήματος ώστε να υφαρπάξουν τα περουσιακά στοιχεία των ευάλωτων συμπολιτών μας, που κατά εκατοντάδες χιλιάδες χάνουν τα σπίτια τους.

Αποσβολωμένοι και ψυχροί με σκυμμένο κεφάλι, οι ένοχοι ακούνε τις αλήθειες που φυσικά γνωρίζουν ως κύριοι υπεύθυνοι. Ο συντάξας το νέο έκτρωμα νόμο, που θα υμνήσουν και πάλι τα αργυρώνητα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, Χατζηδάκης και οι εκπρόσωποι των διαπλεκόμενων με την εξουσία Τραπεζών που ενώ πετάνε με ευκολία έξω από τις οικίες τους ευάλωτους, ανάπηρους, υπερήλικες δύστυχους συμπολίτες μας δεν νοιάζονται για τα τεράστια χρέη των κομμάτων της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ (πάνω από 800 εκατομμύρια) παρακολουθούσαν με σκυμμένο το κεφάλι την καταιγιστική ομιλία της κας Έλενας Καραγεωργοπούλου.

Μια  ομιλία  που πρέπει να παρακολουθήσει ο κάθε Έλληνας για να καταλάβει το δόλιο παιχνίδι των διαπλεκόμενων συνεταίρων του συστήματος.

Σύντροφοι Έλληνες, αγαπητοί μας φίλοι, συνέλληνες, δεξιοί και αριστεροί ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΜΕΣ' ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ.
Δεν πρέπει να υπάρξει ούτε μιας ώρας ανακωχή με το σύστημα
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ!



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.