Σημαντική ήταν η πρωτοβουλία της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ να προσκαλέσει στην Ελληνική Βουλή τον Πρέσβυ της Παλαιστίνης κ. #Yussef Dorkhom
Τον υποδέχθηκε στο Γραφείο της στη Βουλή η Πρόεδρος της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ κα Ζωή Κωνσταντοπούλου και στη συνέχεια τον συνόδευσε στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου παρακολούθησε την ομιλία της για τη Γενοκτονία σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού.
Κατά την συζήτηση του Νομοσχεδίου του Υπουργείου Υγείας, η Ζωή Κωνσταντοπούλου μίλησε για τα βομβαρδισμένα νοσοκομεία της Γάζας, τα χειρουργεία χωρίς αναισθησία, τις επιθέσεις σε υγειονομικό προσωπικό, τους ιατρούς και νοσηλευτές-θύματα των επιδρομών του Κράτους του Ισραήλ. Για τις επιθέσεις σε ασθενοφόρα, την παρεμπόδιση παράδοσης φαρμάκων και ανθρωπιστικής βοήθειας. Για το κλείσιμο μονάδων ανθρωπιστικής συνδρομής του ΟΗΕ.
Για τα 3.648 νεκρά παιδιά.
Για τις 50.000 εγκύους που δεν είναι εξασφαλισμένη η υποστήριξή τους στον τοκετό. Για τις υγειονομικές μονάδες χωρίς ρεύμα, χωρίς νερό, χωρίς καύσιμα.
Οι βουλευτές αρκετών κομμάτων και ο Υπουργός χαιρέτισαν την παρουσία του Παλαιστινίου Πρέσβεως και κάποιοι υποχρεώθηκαν να αναγνωρίσουν τα αυτονόητα.
Είμαστε με τους αμάχους.
Είμαστε με τους αθώους.
Είμαστε με τα θύματα.
Είμαστε με την Ειρήνη.
Είμαστε με τον Παλαιστινιακό λαό.
 
#zoekonstantopoulou #plefsieleftherias #vouli #βουλή #Εσύ_στη_Βουλή #αντιπολίτευση #αντιπολίτευση_υπεράσπισης

Στο βίντεο που ακολουθεί η τοποθέτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου για την γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού:



Δηλώσεις της Προέδρου της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, στο περιστήλιο της Βουλής: "Η Πλεύση Ελευθερίας θα είναι η φωνή της Παλαιστίνης στην χώρα μας".



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.