Η βάναυση εισβολή του Ισραηλινού στρατού στη Γάζα συνεχίζεται.
Το έναυσμα δόθηκε από την αιματηρή επίθεση της Χαμάς στο νότιο Ισραήλ, την δολοφονία αμέριμνων πολιτών και την απαγωγή ομήρων.
Η απάντηση του IDF, σαφώς αναντίστοιχη, επιχειρεί να εκδιώξει τους Παλαιστινίους από τη Γάζα με μια επίθεση εθνοκάθαρσης.
Πάνω από 10.000 οι νεκροί κατά 70% γυναικόπαιδα, πάνω από 4.000 παιδιά μακελεμένα από τους βομβαρδισμούς.
Μια γενοκτονία που δεν δείχνει κανείς να θέλει να την αποτρέψει και η ακροδεξιά κυβέρνηση Νετανιάχου, με τη στήριξη των ΗΠΑ και της ΕΕ, κλιμακώνει από μέρα σε μέρα αδιαφορώντας για τα αθώα θύματα, τους αμάχους, τα παιδιά.

Ένα μικρό βίντεο, λίγες εικόνες που στοχεύουν στην ανθρωπιά μας, που δηλώνουν την άρνησή μας να αποδεχθούμε την υποκριτική στάση των πάντων και κυρίως την υποτακτική πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης στους εντολοδότες της:







Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.